Şimdi Ara

bilgisayar acilmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben normalde xp media center kullanıyordum.bunu silip onun yerine windows 7 kurdum.hosuma gitti fakat tv kartımda ve birkac yerde windows 7 de sorunlar yasadım.forumu arastirdim ve windows 7 nin ustune 2. isletim sistemi kurmaya karar verdim ve media center cd sini koydum bolumude ayarladım fakat kurulumda ntfs seklinde bicimlendir dedim islem bitip restart la windows kuruluma gecerken kurulumda hata var dedi.birkac kere kurmayı denedim.ayni yerde ayni hatayı aldim.bende media center kurulum cd si ile kurulum yapar gibi baslayip kurmaya calistigim kismi silip sonra tekrar bolum olarak belirleyip kurulumdan ciktim.bundan sonra bilgisayarı acamadim.cd dende acilis yapamiyorum.bios un ilk ekranda gorulen yazilari mouse,klavye en son da sata kontrolu deyip donup kaliyor.anakartta sorun mu oldu deyip hd yi cikarip denedim onda sorun yok.ben bu problemden nasil kurtulabilirim..?lutfen bana yardimci olun...

• Windows kurulumunda diskinizin partitionlarını ayırdığınız kısma kadar gelebiliyorsanız diskinizi yeniden yapılandırın ve partitionlara bölerek sistemi yeniden kurmayı deneyin.

Edit : BIOS a girebiliyorsanız default ayarlarını yükleyin ve tekrar deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecry -- 8 Temmuz 2009; 1:44:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.