Şimdi Ara

Bilgisayar açılmıyor veya açıldıgında ekranı donuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teşşekürler ilgilendiginiz için benim P4 bir makinem var ve ekrana görüntü gelmiyor neyden oldugunu tam tahmin edemedim. Bazen geliyor ama 5-10 dk. sonra hemen donup kalıyor... Lütfen yardımcı olurmusunuz. Ben cıldıracam bu gidişle. İşlemci desem bazen görüntü gelme konusuna ne diyebirlirsin ekran kartı desen anakart üzerinde, paylaşımlı yani ben anlamadım ya... Teşşekürler şimdiden...

• Format atmayı denedin mi arkadaşım? Windows yeniden kurulursa sorun düzelir gibi geliyor bana.
  • donma ısınmadan kaynaklanır genelde.. işlemcinin fanına bak.ekran kartınında

iyi oturmuş mu? kırık çatlak var mı?
  • bencede kıtlenme ısınmadan kaynaklanır.bence ekran kartını bı kontrol et derım.ve butun fanları kontrol et bısey bulabılırsın gıbı gelıyo bana..
  • Isınma olursa kilitlenme değil, aniden kapanma olur. Kilitlenmeye işlemci veya sabit disk'teki arızalar neden olabilir. Bir de güç kaynağı.
  • İşlemci kilitlemez res attırır veya kapatır. Sabit diskten olabilir virüs tarzı bi şey yüzünden. Ancak anakarttanda olabilir. Farklı bi anakartla, harddiskle denemeni öneririm ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoReHaN -- 21 Şubat 2008; 0:09:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tech. Türk

Isınma olursa kilitlenme değil, aniden kapanma olur. Kilitlenmeye işlemci veya sabit disk'teki arızalar neden olabilir. Bir de güç kaynağı.

+1

Isınma olursa kilitlenme olmaz , ya aniden kapanır yada reset atar.

Kilitlenme İşlemci ,Hard Disk ve PSU'daki problemlerle ilgili olabilir.

(Temiz bir format atın ve sıcaklık değerlerini everest ve cpu-z proğramları ile takip edin)
  • aynı sorunu bir hafta kadar önce bende yaşadım işlemci ısınıyomuş fanının ayakları oynamış düzeltince fanı donma kesildi.
  • ben de aynı sorunu yaşadım. ya ram den ya da anakart tan dediler. ram çıktı. ram alıp takınca düzeldi
  • cpu fanı oturmamış ve kontrol et sistemini bak herşeyine ısınma söz konusumu falan.
  • ya beyler işlemci de sorun oldunda hiç açılmaz.ısınma felan olursada reset atar. yada kapanır. kitlenmede olmaz sandımca.Bu lga775 soketlerde genelde gıcık fanları olduğu için sık sık meydana geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.