Şimdi Ara

Bilgisayar Adı ve Server

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ana bilgisayarımızın c sürüsüne 5 bilgisayarın bağlandığı bir ağımız var

Yeni bilgisayar alıp onla da ağa sorunsuz giriş yaptım fakat bugün yeni bilgisayarın adını (bilgisayar tanımı) değiştirdim. Servera bağlanamıyorum. Eski pc adını hatırlamıyorum

ağı kaldırıp yeniden kurmak istediğimde kullanıcı adı parola ekranı geliyor giriyorum ama kabul etmiyor ( yanlış olma şansı yok) Windows 10 çözüm bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

• Sistem yöneticisi siz misiniz? ağı siz mi kurdunuz?
    klasör yetkileri bilgisayar ismi üzerinden verilmiş olabilir mi?
    ağa bağlı mısınız? yani sadece o klasörü mü göremiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgo_cr7 -- 25 Ekim 2016; 11:14:09 >
  • dgo_cr7 kullanıcısına yanıt
    İnternete giriyorum sıkıntı yok ana bilgisayara bağlanamıyorum bağlanırken kullanıcı adı ve parola ekranı geliyor onu da kabul etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğru bilgisayara bağlanmak istediğinizden emin misiniz?
    Ip adresi ile bağlanmayı dener misiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • PC yi formatladım ama durum aynı
  • Ana makineye bağlanmak istediğinizde kullanıcı adı ve şifre geliyorsa ana makinenin paylaşım ayarları parola korumalı şekildedir. Ana makine Windows 7 ise;

Başlat arama çubuğuna "Gelişmiş paylaşım ayarlarını değiştirin" yazın bulduğu yeri açın, geçerli profilde " Ağ bulmayı aç" "Dosya ve yazıcı paylaşımını aç" ve "Parola korumalı paylaşımı kapat" ı seçin

Sonrasında paylaşım verdiğiniz klasör veya sürücünün Özellikler -> Güvenlik Sekmesinde "Everyone" varmı bakın var ise "Tam denetim" verin yok ise Düzenle butonuyla "Everyone" ı ekleyin ve tam denetim verin, Aynısını paylaşım sekmesinde gelişmiş paylaşımda izinler ekranında da yapın.

Sonucu dönerseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.