Merhaba arkadaşlar bu sene inşallah yerleşirsem üniversiteye başlayacağım.E tabi bir dizüstü bilgisayar şart.Benim masaüstüde baya eskidi zaten.Size sorum şu olucak fazla tuzlu olmayacak ama Wow,dota 2 ve diğer mmorpg tarzı oyunları rahat oynatabilecek bir sistem nasıl olur özellikleri ne olur bilgi verebilir misiniz bana? Teşekkürler şimdiden
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemaga11
Merhaba arkadaşlar bu sene inşallah yerleşirsem üniversiteye başlayacağım.E tabi bir dizüstü bilgisayar şart.Benim masaüstüde baya eskidi zaten.Size sorum şu olucak fazla tuzlu olmayacak ama Wow,dota 2 ve diğer mmorpg tarzı oyunları rahat oynatabilecek bir sistem nasıl olur özellikleri ne olur bilgi verebilir misiniz bana? Teşekkürler şimdiden
fiyat olarak ne kadar mesela? bide bulunduğunuz bölge neresi? hangi elektronik mağazaları var ?
gorkemaga11G
kullanıcısına yanıt
bide kardeş yanlış anlamada inş. yerleşirsin ünv. ye ama oradaki arkadaşlarını iyi seçmeisin çünkü kimse kendi malı gibi kullanmio başkasının malını yani tabi istisnalarda var
quote:
Orijinalden alıntı: taha.srckmk
quote:
Orijinalden alıntı: gorkemaga11
fiyat olarak ne kadar mesela? bide bulunduğunuz bölge neresi? hangi elektronik mağazaları var ?
1000-1500 lirayı geçmicek birşey bakıyorum hocam izmirde oturuyorum sanırım hemen hemen hepsi var burada.
@fm3541 haklısınız hocam tabii ki iyi seçmeye çalışıcam teşekkür ederim uyardığın için :)
upup arkadaşlar yardım lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme