Şimdi Ara

bilgisayar alıcak zaman mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5500 tl ya kadar laptop bakıyorum. Ama henüz aradığım pc yi tam bulamadım. fiyatlar ne zaman düşer yada düşer mi?
    bilgisayar fiyatları hangi dönemlerde düşer ? aralık ayında iyi indirimler vardı aslında ama kaçırdım.
    laptop almak için biraz daha beklemeli miyim
    5500 tl ya kadar ne önerirsiniz

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 3500 -3600 arası gidip geliyorum.

Dolar yükseldikçe fiyatlarda yükselecek.

İnmesini beklemiyorum

• Bana garip gelen tarafı şu, arkadaşla 3 yıl önce yurtdışında iken gtx960 ekran kartlı 8 gb ram ve i7 6700 işlemcili laptobu 2700 tl gibi bir rakama almıştı.Almadığıma gerçekten çok pişman oldum. Doların artmasıyla beraber aynı laptobu 4000 altında bulmak gerçekten çok zorlaştı. Üstelik teknolojik olarak ta 3 yılda değişen çok aşırı birşey yok piyasadaki laptoplar açısından. Gelecek 1 - 2 yıl içerisinde mutlak bir hızlı gelişim ve değişim bekliyorum ben.

GT1050 tipi ekran kartlarına da açıkçası çok güvenim yok. Bu yüzden alıp almamak arasında çok kararsızım. Yurtdışında ikamet ediyorum ancak türkiyedeki fiyatlarla buradaki fiyatlar aşağı yukarı aynı oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serhadss -- 5 Ocak 2018; 2:1:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serhadss

Bana garip gelen tarafı şu, arkadaşla 3 yıl önce yurtdışında iken gtx960 ekran kartlı 8 gb ram ve i7 6700 işlemcili laptobu 2700 tl gibi bir rakama almıştı.Almadığıma gerçekten çok pişman oldum. Doların artmasıyla beraber aynı laptobu 4000 altında bulmak gerçekten çok zorlaştı. Üstelik teknolojik olarak ta 3 yılda değişen çok aşırı birşey yok piyasadaki laptoplar açısından. Gelecek 1 - 2 yıl içerisinde mutlak bir hızlı gelişim ve değişim bekliyorum ben.

GT1050 tipi ekran kartlarına da açıkçası çok güvenim yok. Bu yüzden alıp almamak arasında çok kararsızım. Yurtdışında ikamet ediyorum ancak türkiyedeki fiyatlarla buradaki fiyatlar aşağı yukarı aynı oldu.

1050 ye neden güveniniz yok? Açıklayabilir misiniz?

• tahminlere endeksle dolar 3,55 civarlarına hafifçe inecek ama türk piyasası her zaman ki gibi bunu avantaja çevirerek dolar kuruna endeksle değil, yazdığı en yüksek fiyattan satmaya devam eder diye düşünüyorum. dolar 3'e inse bile ayda 3 kere yapılan yalancı kdv indirimlerinde belki 1 tane uygun aralıkta ürün düşebilir. biliyorsun ülkedeki iş ahlakını.
  • Serhadss kullanıcısına yanıt
    O sıçrama bu yıl gerçekleşti zaten mobil gpular tarih oldu

• Bitcoin madenciliğinden ötürü ekran kartlarının fiyatları fazlasıyla yükseldi daha çok bundan ötürü.
  • Ben vazgeçtim. 2. El bilgisayarlara bile sıfır fiyatı çekiyorlar. Ben almanyaya hicret etmeye karar verdim

• Öncelikle gt1050 değil, gtx1050 gpu'nun tam adı.Neresine güvenemediniz anlamadım, bahsettiğimiz kart kaçırdığınız 960m'den daha performanlı hatta gtx965m'i geçiyor ufak farkla.i5 7300HQ kombinasyonuyla gayet mantıklı bir build oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.