tablet fena olmaz aslında hocam hem bağımlılık yapacak bir durum da yok hem de dersleri cillop gibi izlersiniz. ben üni sınavınada tabletten calısmıstım |
Bilgisayar alsam zararıma mı olur ? (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Haklısın cümleme onuda ekleyecektim ama aklımda kaynamış yazmayı unutmuşum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 10 Şubat 2021; 17:16:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ya bende ilk başlarda bağımlılığın kişisel bir durum olduğunu düşünüyordum ancak büyük bir çoğunluk benim derslerimi etkiledi alma diyince ister istemez `herkeste bağımlılık olduysa bendede olur o zaman` diye bir düşünce oluştu buda kafamı iyice karıştırdı bir türlü karar veremiyorum, kısır döngüye girdim :) -
Teşekkür ederim, evet bende bütün derslerime internetten video izleyerek çalışıyorum çünkü canlı dersten neredeyse hiçbirsey anlamıyorum ancak internetten video izleyerek o açığı güzelce kapatabiliyorum. Zaten online oyunlar benim açımdan insanı sinirlendirmekten başka birşey yapmıyor o yüzden oynamam :) -
Teşekkür ederim aklıma yeni bir seçenek geldi benim zaten eski bir bilgisayarım vardı ancak en son 6. Sınıfta kullanmıştım ama işlemcisinden dolayı bilgisayarın açılması bile zulümdu acaba bir tane 50-55 lira intel quad core bir işlemci alsam zaten 4gb ram ddr2 anakart psu fan vs var elimde sırf google için yeterli olabilir belki. -
Teşekkür ederim, aynen kesinlikle haklısınız iradeye bağlı ancak dediğim gibi şuan bir bilgisayarım olmadığı için alırsam ne olacağını bilmiyorum, o kadar bağımlı olacağımı hiç sanmıyorum ancak işte olmayınca ne olacağını bilemiyorum. -
Tabi bunu da düşünebilirim, olabilir :) -
Teşekkür etmeyi unutmuşum teşekkür ederim bu arada :) -
Bana bilgisayar alındığı vakit (5.sınıf) pentium 4 işlemciki kıçı kırık bir bilgisayarım vardı babam bozulursa falan hiç üzülme canın sağolsun dedi ayrıca derslerimi oldukça pozitif etkisi oldu özellikle slayt işi için sınıftan grup olup 5 kişi benim bilgisayarda slaytlar ödevler hazırlıyoduk, bilgisayar arıza ve ısınma veridiğinde mecbur bilgisarcıya gidiyodum sonra ben yapamazmıyım dedim kendime ve o yaşlarda bilgisayar donanımları konusunda baya şey ögrendim kendi kendime, herşeyi söküp takıyodum bir şekilde bilgisayarı çalıştırıyordun şuan bile çoğu kişi format işini bilmezken o yıllarda bana çocuk oyuncağı geliyordu, sistem ghostlama, photoshop, maxon 4d uygulamalarını ustalaşmadım ama bana amatörcede olsa bana birçok bilgi ve terimler kattı benim için o bilgisayar dönüm noktasıydı asıl dönüm noktası babamın benim için bilgisayarın, bir engel olarak değil gelişim aracı olarak görmesiydi, bende çoğunlukla o şekilde gôrdüm lisedede ayrı bir katkısı oldu benim icin konuyu yeterince uzattım zaten, bilgisayar ile ilgili kurslara katıldım belgemide aldım, üniversiteyide bitirdik şimdi aöf ten eksta olarak web tasarım kodlama okuyorum böyle yani birşeyi engel olarak görürsen o şey engele dönüşür babamın tavrıda engelleme üzerine olsaydı arkadaşlarım gibi internet cafe kapılarında sürtünecektim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Rica ederim
Bilgisayara bağımlı olacak adam telefona da bağımlı olur. Kolaylık açısında bilgisayar çok daha rahattır. Maddi durumun yerindeyse almışken iyi bir şey alman daha mantıklı, evde zaten her türlü iş görür bikgisayar. Ders çalışacak adam her şeye rağmen çalışır, çalışmak istemeyen de her türlü çalışmaz. Her eve 2-3 tane televizyon koyup, bilgisayara afyon muamelesi yapılması da hala aşılamayan bir konu maalesef. -
Size çok çok teşekkür ediyorum vaktinizi ayırıp uzun uzun yazılar yazdığınız için çok teşekkür ederim saolun :) -
Teşekkür ederim haklısınız kişinin içinde olmalı ders çalışma isteği bende yeri gelince oynarım yeri gelince sınavlarıma çalışırım zaten şimdiden tyt-ayt'nin sınav stresine başladım tyt çalışmaya başlamadım ama şuan bile bu 2 kelimeyi duyunca geriliyorum :) Ben fazla mı büyütüyorum bilmiyorum ama bu kadar taktığım için kararımı veremedim. -
Asıl ben teşekkür ederim kibar tavrın ve sana zaman ayıran birine değer verip teşekkür etmene, çünkü forumdaki çoğu kişi konuyu açıyor ve ortadan kayboluyor insanlar yardımcı oluyor, uzun anlatımlarda önerilerde bulunuluyor ama konuyu açan kişi uzayıp gidiyor sorunu nasıl çözdüğünüde söylemiyor özet olarak işi bitince kestirip atıyor, senin mesajlarından değer bilen ve efendi bir kişilik olduğun çok belli, sağlıcakla kal
Yıl 2021, bilgisayarsız ev mi kaldı. Zaten olmayana belediye veriyor artık.
-
Teşekkür ederim sizde sağlıcakla kalın 🖐️ -
İşte bende yok almamam belki daha iyi olabilir diye düşündüm ancak almam daha iyi olacak herhalde -
ipad al kardeşim ünide de kullanırsın
-
sana bağlı ama derslerim etkilenir diye almamak saçma bence
-
Sebebini alabilir miyim haklı da olabilirsiniz ancak neden böyle dediğinizi anlamadım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X