Mesela internette falan gezerken takılıyor bilgisayar ancak donma değil,imleci falan oynatabiliyorum klasörlere vs tıklayabiliyorum ancak açmıyor.1-2 dakika sonra tıkladığım herşeyi teker teker açıyor sebebi ne olabilir?
beyler aynen, bende de aynı sorun var imleç falan oynuyor ama yazdığım birşey gözükmüyor, imleçi masaüstü simgelerinin üstüne getirdiğimde renkleri değişmiyor, sürükleyip mavi dörtgen oluşturamıyorum vs. ama 5-10 sn arası sonra bir süre sonrası herşey eski haline dönüyor, bu aralar çok tekrarlamaya başladı, dakikada 2-3 kez oluyor, ram kullanımı da sürekli %40'ın üstünde, görev yöneticisinde çok sanal bellek kullanan bir program da gözükmüyor, oyun falan da açık olmuyor, boş masaüstünde %43 RAM kullanımı oluyor.
Norton 360'da tarattım, virüs çıkmadı, sorun ne olabilir?
Windows 7 Home Premium 4 Gb Ram 1 Gb ekran kartı 2,63 i5 işlemci
virüs taraması yapmanız gerekir.
Yaptım zaten, 63 sorun çıktı ve düzeltildi, sorun hala var...
devam ediyor okadar sorun varsa artıklarını topladı güvenli modda comfabixle taratabilirsin.sorunun halen devam ediyor hepsini temizleyemedi baya bulaşmış
Virüs taraması yap!
quote:
Orijinalden alıntı: HunKBoY
Virüs taraması yap!
nerenle okuyorsun anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: KLayToN
quote:
Virüs taraması yap!
Ben "Okudum Virüs taraması yap!" demedimki.
Sadece "Virüs taraması yap!" dedim.
Yani kurduğum cümleden "HunKBoY bu konuyu okumuş" sonucu çıkarılamaz.
Yaaaaniii ;
Formatla gitsin sorun düzelmiyorsa
Puff tartışmayın arkadaşlar hiçkimsenin artniyeti yok inşallah.
Bence virüs taraması yaptınız ve virüs felan bulduysa sil baştan format çekin. Bazen virüsler silinse de kalıntıları kalıyor. Bu kalıntılar da bilgisayarı yavaşlatabilir.
Temiz bir kurulum yapın ve güncel bir antivirüs kurmaktan başka çaresi kalmıyor..Bu tarz sorunlar adamı gerçekten deli eder!
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: KLayToN
quote:
Virüs taraması yap!
Ben "Okudum Virüs taraması yap!" demedimki.
Sadece "Virüs taraması yap!" dedim.
Yani kurduğum cümleden "HunKBoY bu konuyu okumuş" sonucu çıkarılamaz.
Yaaaaniii ;
Ha bir de okumadım diye savunuyorsun?
Daha konuyu bile okumadan ne diye yorum yapıyorsun arkadaşım, nasıl bi zihniyettir ya.
Sorunu çözdüm, güvenlik duvarı'ndaydı sorun.
eset smart security 4 le tarat.
Kardeşim nasıl çözdün anlatır mısın sana benzer bir sıkıntı var.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme