Şimdi Ara

Bilgisayar arada donuyor adet haline geitirdi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yav ben bi türlü bulamadım nasıl yapıcam sabahtan beri bakıyorum ama driveri bulamıyorum ya of.
  • melosdasdasd kullanıcısına yanıt
    Casper biraz uğraştırıor.
    Bazen sistesinde bios olmadığıda oluo
    O durumda anakart değişio.

Kasanın içini açıp anakartın üzerindeki marka modellere bakın h61 gibi bşyler yazması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crysef -- 30 Aralık 2016; 23:43:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crysef kullanıcısına yanıt
    tamamdır bakıp dönücem hemen size
  • crysef kullanıcısına yanıt
    Pardon bende yine bu hatayı verdi busefer resmini çekebildim bide aida64 ile tarama yaptım bazı yanlışlar çıktı sata falan acaba sata kabloları yanlış falanmı takıldı istiosanız onunda ss ini atabilirim  Bilgisayar arada donuyor adet haline geitirdi
  • Hocam power haric diger donanimlariniz rx460 icin yeterli mi acaba? Eger degilse islemciden dolayi da bu tarz bir sorun yasiyor olabilirsiniz.
  • emre0619x E kullanıcısına yanıt
    Yeterli alırken baya araştırdım işlemci falan yetio istersen atabilirim bilgileri.
    hocam paylaşırsanız iyi olur .Ayrıca driver bulma sorununuz için de *driver pack solution* öneririm aradığınız driverı çok yüksek bir ihtimal bulursunuz.
    buyrun  Bilgisayar arada donuyor adet haline geitirdi
    hocam şuanda mevcut ekran kartınız ile birlikte eski kullanmış olduğunuz ekran kartınızın da driver'ı kurulu görünüyor.Nvidia GT 630 driver'ını silmeniz gerekmekte.
    Hertaraftan sildim daha nerden sileceğim söylermisin?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.