Şimdi Ara

Bilgisayar arızası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yok canım kırıcı konusmuyorsun ben bıraz bugun tersın ben konusuyor ısem kusra bakma arkadasım,
    3 msj ustte konu nıngını verdım oku lutfen :)
    bu arada kırıcı olduysam yanlıs yaptıysam kusra kalma.
  • sonuc bu ramler ıntel platformu ıle senkronıze olmus test edılmıs ramlar, sorunlar cıkması gayet normal gorusundeyım. ben kendım 1.65 volt vererek kendı ıslemcım ve 20 carpanı ıle bu sorunu astım,
    mem test 24 saat prıme 95 ve bılımum ram aksıcak ve bılımum aklın ne alırsa her tesdtı yaptım. 1 kere bıle bu degerlerde calılmadi dımdık ayakta.
    amacım senden 2 cı setı satın alıp 8 gb olarak cl 6 1600 kullanmaktı bu arada ama sen alavere katakullı yaptın bılıyorsun ozel msj konusmalarımızı o kadar msj vardıkı okuyamadım lkkarısıklık oldu cep tel kırıldı bozuldu cevap yazamayıp dıyıp bu arkadas sattın ramlerı. oysakı ben senın sattıgın fıyatı ve ıstedıgın sart kargoyu kabul etmeme ragmen. neyse eskı defterlerı actım. alan arkadas hayırlı olsun ısallah zaten burda onun sorununu cozmek ıcın bulunuyor oyle degılmi
    :)
  • sen halen beni yargılıyorsun.ben ne dediysem o.yalan soylemedim soylemem de.su an kullanmakta oldugum telefon da benim diel.telefonun hattını cıkarıp takınca kayıtlı bilgiler bile siliniyor.pauldugu zaman parcalar satlıga koyuldugu zaman cok kisi aradı.bu yuzden size ulasamadım.anakart islemci ssd ve kasayı sattıgım kisiye bile ulasamadım.parayı aldıktan 2-3gun sonra kendisi aradı ve izah ettim durumu kendisine.
    simdi konuya donecek olursak ramler sorunlu deil ürünü arkadastan geri almamı gerektiren bir durum var mı sence?eger arızalı ise direk garantiye yollarım.
  • sen sayet mem test yad prıme stres ram yapğtıysan kendı standar ıslemcın ın degerlerınde, gerı alman ıcın hıc bır hukum yok zaten 2 cı el forumda satmıssın sonucta, sende sıkıntı yoksa onda olursa yada kargoda olursa o alanı ılgılendırır. ıs senden cıkar. elendı faturası varsı o yollar garantıyeki, bence garantılık bır durum yok ortada, sadece anakart uyusmazlıgı .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.