Bildirim
bilgisayar ayarları kaydetmiyor
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
tarıh de gerıye felan gıdıyomu eger oyleyse bıos pılı azalmıs olabılır 0 xp kurdugunda da oluyosa sorun bu olabılır -
quote:
Orjinalden alıntı: Fos
tarıh de gerıye felan gıdıyomu eger oyleyse bıos pılı azalmıs olabılır 0 xp kurdugunda da oluyosa sorun bu olabılır
tarih gitmiyo -
ılk kurdugunda bu sekılde sorun olabılıyodu sanırm oyle aklımda kaldı sana tavsıyem sp2 lı deılse xp sp2 yap ve butun guncellestırmelerını yap dene -
sp 2 yüklü ve güncelleştirmeleri yüklü napıcam ben ya -
eskı mı bılgısyar -
quote:
Orjinalden alıntı: Fos
eskı mı bılgısyar
2-2,5 yıllık -
Deep freeze tarzı bir program olabilir masaüstüne yeni bir klasör oluştur yeniden başlat eger klasör oradan silinirse deep freeze vsss. program vardır.Bunu kaldırman gerekir. -
quote:
Orjinalden alıntı: ihsan1987
Deep freeze tarzı bir program olabilir masaüstüne yeni bir klasör oluştur yeniden başlat eger klasör oradan silinirse deep freeze vsss. program vardır.Bunu kaldırman gerekir.
klasör açtım silinmedi ama yeri değiştirmiş ortada karışık şekilde olan programları düzgün yapmış deep freeze yok pcde ona benzer bi programda göremedim :( -
upp -
up -
-
arkadaşlar konu baya eski fakat aynı sıkıntı şu günlerde bende de var. var mı bir fikri olan acaba ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- google fotoğraflar galeride gözüküyor
- active directory dizin hizmetleri şu anda kullanılamaz
- asus laptop güç ışığı yanıyor ama açılmıyor
- checking media presence
- bilgisayar hoparlörü görmüyor
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- telefon şarj olmuyor
- video boyutu küçültme
- bilgisayar hızlandırma
- ekran kartı resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X