Şimdi Ara

bilgisayar ayarları kaydetmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • format attırdıktan sonra mesela araç çubuğundaki dil çubuğunu kapatıyorum reset atınca yine açık oluyo
    birde ses ortalarda onuda sona getiriyorum resetde yine ortalara geliyor çözümü nedir bunun

• tarıh de gerıye felan gıdıyomu eger oyleyse bıos pılı azalmıs olabılır 0 xp kurdugunda da oluyosa sorun bu olabılır
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fos

tarıh de gerıye felan gıdıyomu eger oyleyse bıos pılı azalmıs olabılır 0 xp kurdugunda da oluyosa sorun bu olabılır

tarih gitmiyo
  • ılk kurdugunda bu sekılde sorun olabılıyodu sanırm oyle aklımda kaldı sana tavsıyem sp2 lı deılse xp sp2 yap ve butun guncellestırmelerını yap dene
  • sp 2 yüklü ve güncelleştirmeleri yüklü napıcam ben ya
  • eskı mı bılgısyar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fos

eskı mı bılgısyar

2-2,5 yıllık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Deep freeze tarzı bir program olabilir masaüstüne yeni bir klasör oluştur yeniden başlat eger klasör oradan silinirse deep freeze vsss. program vardır.Bunu kaldırman gerekir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ihsan1987

Deep freeze tarzı bir program olabilir masaüstüne yeni bir klasör oluştur yeniden başlat eger klasör oradan silinirse deep freeze vsss. program vardır.Bunu kaldırman gerekir.

klasör açtım silinmedi ama yeri değiştirmiş ortada karışık şekilde olan programları düzgün yapmış deep freeze yok pcde ona benzer bi programda göremedim :(
  • up
  • arkadaşlar konu baya eski fakat aynı sıkıntı şu günlerde bende de var. var mı bir fikri olan acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.