Bildirim
bilgisayar bağlantısı hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
itunesu açınız,
telefonun adına tıklayın, summary bölümü var yanda ona basın ve altta "manually sync music and videos" tikini koyup apply diyin.
telefonun adının altındaki music bölümüne tıklayın, o kısıma sürükle bırak yolu ile sarkı atabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
itunesu açınız,
telefonun adına tıklayın, summary bölümü var yanda ona basın ve altta "manually sync music and videos" tikini koyup apply diyin.
telefonun adının altındaki music bölümüne tıklayın, o kısıma sürükle bırak yolu ile sarkı atabilirsiniz
Cehaletimi mazur görün itunesi bilgisayardan mı yoksa iphone dan mı açacağım,bilgisayardan açarsam telefonun adı ekranda mı görünüyor olacak. -
bilgisayardan itunesu acıp telefonu baglayın gözükecek itunesta solda .....'s iphone diye -
quote:
Orijinalden alıntı: Hakan.Turan
bilgisayardan itunesu acıp telefonu baglayın gözükecek itunesta solda .....'s iphone diye
Teşekkür ederim -
Acaba iTunes programını İPhone 4 icin kac farklı bilgisayara kurabiliriz bı sınırlama olduğunu duymuştum o bakımdan soruyorum tesekkurler.. -
Acaba iTunes programını İPhone 4 icin kac farklı bilgisayara kurabiliriz bı sınırlama olduğunu duymuştum o bakımdan soruyorum tesekkurler.. Zor durumda kaldım lütfen yardım... -
itunes u istediginiz kadar bilgisayara kurabilirsiniz, sinirlama sadece apple id icin gecerli.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X