Şimdi Ara

Bilgisayar Tek.Ve Programlama bölümü hakkında yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar teknolojisi ve programlama bu bölümü okuyan veya bitirmiş olan arkadaşlar nasıl bir bölüm olduğunu yazarlarsa benim gibi bu bölümü düşünen arkadaşlarada yardımları olacaktır.yorumları esirgemeyin bitiren arkadaşlar kolay iş bulabildi mi aldıkları ücret ne kadar vs gibi konularda yardım bekliyoruz.

Bakan arkadaşlar yorumsuz geçmezse iyi olur.

• git adam akıllı öss çalış işe yaran bir bölüme gir binlerce bilgisayar programlama okuyan var eğiitm çok kötü ben tekrar öss hazırlanıyorum ..iş falan da yok çok nadir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagopa48

git adam akıllı öss çalış işe yaran bir bölüme gir binlerce bilgisayar programlama okuyan var eğiitm çok kötü ben tekrar öss hazırlanıyorum ..iş falan da yok çok nadir...

Hadi ya gerçekten öyle mi tüh şimdi ne yapıcam ben hemen kendime başka bi bölüm bulmam lazım Elektronik haberleşme nasıl 2 yıllık?
  • bit okuyan biri olarak sakın ha sakın gireyim deme kardesim.

Öss kazanamadıysan git abicim 1 sene dersenaye adam akıllı çalışırsan 4 senelik bi yer %100 bulursun.

sen neden gittin dersen abicim sölim; bu nalet olası eğitim sistemi yüzünden gittim. Ortaokul 6. sınıftan itibaren defter kitap açmadan lise dahil her dönemde taktir belgesiyle gelince yahu ben bu işi biliyorum dersler çok kolay diyorsun. Akabinde öğlen okuldan gelip gece 12 ye kadar pc başında işe yaramaz şekilde dh takılıp, cs oynayıp , dota oynayıp duruyorsun. Onun yerine merak edip bir c++,vb.net, delphi falan onlara merak salsak şu anda maaşımız 2.000 liradan aşağı olmazdı. Örnekleri var. Vede

Lise sonda o ..... bilgsayar hocamızda 2 seneliğe gidin boş durmayın çocuklar. zaten öss kazamanazsınız matematik görmediniz sayısal ağırlıklısınız hayatta kazanamazsınız, yüksekokulu 2 senede bitirip ordan dikey geçişle 4 senelik okulu bitirirsiniz gazına geldik burlara düştük.

Haa benim okuduğum okul öğretim açısından çok ileri düzeyde. Bilgisayar hocalarımız çok iyi derecede ders veriyorlar. zaten liseden gelince alışmak çok zor oluyor. Harbiden ders anlatıyorlar. Eğer gerçekten azim edip birşeyler öğrenilirse öğrenilenleri iş hayatında kullabiliriz o bakımdan dicek birşeyim yok.

Sonuç olarak sakın Bilgisayar i Tek. lkeleri ve prog. aklında geçirme git açık 4 sene işletme oku ama gelme buraya. Anlattığım gibi bir düzenin varsa 4 seneden aşağı okulu bitiremezsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.