Merhabalar seneye üniversitede havacılık yönetimi 1. Sınıfa başlayacağım ve derslerde not tutmak için ne yapsam tam olarak bilemiyorum ancak kafamda olan şey bir tablet alıp her işimi tablet üzerinden halletmek ayrıca evde bi oyuncu laptopum var bu yüzden laptop almaya pek sıcak bakmıyorum ancak üniversitedeki pdflerimi dersl notlarımı vs. Laptopumda saklamayı da pek istemiyorum çünkü küçük kardeşimin ne yapacağı belli olmaz korkuyorum birazcık. Ayrıca telefon olarak iphone kullanıyorum ve telefonumun alanını doldu bunun için bu dosyaları önce tabletime aktarıp orada depolayıp sonra da duruma bağlı olarak bir flash belleğe veya ssdye atmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı Biliyorum konu biraz karıştı ama istediğim asıl tablet İpad air m2 256 gb modeli (bugün eğitime özel apple pencil ücretsiz oldu) bu durumdan dolayı ayrı bi istiyorum almayı ama sizce bölümümde ve üniversite hayatımda tablet kullanıp ona not almak işlerimi tabletten halletmek mantıklı olur mu bölümü okuyanlar varsa ve yardımcı olabilirlerse sevinirim (Tablet önerilerinize ve depolama işini çözme önerilerinize açığım) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim