Şimdi Ara

Üniversite İçin PC Önerisi(işletme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu bölüm özelinde elzem bir ihtiyaç olmadığının farkındayım ama mevcut kullandığım bilgisayar bir ölü olduğu için yenileyeceğim.

Kullanım olarak öyle çok ağır oyunlar oynayan birisi ve oyun bağımlısı bir insan değilim hatta tek valorant oynuyorum o da 1 el attıktan sonra 2.oyuna yarı istekle giriyorum öyle diyim.

Aklıma m1 macbook geldi ancak valorant inmiyor hani cs falan indirirsin o açık kapanır çok mühim değil de bendeki tüm cihazlar android ve burada bir ekosistem şu an için oluşmuyor.Bu bilgisayarı alan kişilere baktığım zaman genelde edit işleriyle vs uğraşıyorlar ama öyle işlerle de uğraştığım pek söylenemez.Oyun bilgisayarı alsam sürekliliği konusunda bazı tereddütlerim var ve insanlar genel olarak her oyun bilgisayarı için(baktığım segment 8-9k civarı) ikiye ayrılmışlar ve net bir algı yok.Macbook'un şarjının uzun süre gitmesi ve genel anlamda kullanım süresinin uzun olması aklıma yatıyor ama iphone veya ipad gibi apple ekosistemindeki ürünler yokken çok kullanışsız olur mu ondan emin değilim.Macbook alırsam 22 sonuna kadar muhtemelen iphone çekerim ama şu an düz bakınca durum bu.

Kullanım amacım hani basit seviyede kodlama öğrenmek istiyorum ve bunun yanında ofis programları kullanacağım.Ek olarak da günde 1-2 saat oyun oynarım,online olursa vs ders takibi içinde kullanacağım da bunu yazmaya pek gerek yok galiba.Borsa takibi vs de yapıyorum

Önerileriniz varsa dinlemek istiyorum,şimdiden fikrini belirten arkadaşlara teşekkürler.

• Huawei bilgisayarlara bakmanı öneririm.Tam işini görecek ayarda şık bilgisayarları var.

O bütçelere alınacak oyun bilgisayarı "yarım" olur bence. O segment için bütçe artık 13-14k olmalı en az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 28 Ağustos 2021; 1:19:23 >
  • faydalı konu up

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam şu an baktım da güzel gibi zaten önceden de görmüştüm.Bunda acaba elimde redmi note 9 pro var mesela bu bağlanıyor mu yoksa bu da apple gibi kendi cihazını mı istiyor,bilginiz var mı?

• Maalesef bilmiyorum hocam ancak apple dışındaki cihazların "kendi cihazını" istemesi durumuyla karşılaşmadım pek. Windows 10a genel olarak telefonunu bağlayabiliyorsun zaten.

• huawei matebook d14

• Bu arada 15.6 olmasında dikkat et. Bu sene denizbank staj sınavına girmiştim 15.6 gerekiyordu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt

Ekran için istekleri bu değil mi hocam(öyle çok bilgisayar uzmanı değilim,cahilliğime verin yanlış anladıysam.)?Macbook alsam 13 direkt elerler galiba :) hocam birde staj sınavında ne sordular ve ücret vs aldınız mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05FCD1E67 -- 28 Ağustos 2021; 1:50:58 >
  • Yok hocam online bir stajdı ücret vs yoktu. Biraz çocuklar eğlensin modunda bir şeydi. 2-3-4. sınıflardaki ciddi stajlarda alırsınız.

Evet ekran boyutu.14 veya 15.6 oluyor genelde. Direkt elenme değil de sınavı adam akıllı çözemezdiniz muhtemelen.Sorular ıq testi ve içine bankacılık yerleştirilmiş tyt problem kıvamındaydı.

• hocam böyle ağır işlemler yapmayacaksanız yani oyun motorları, android stuido vs. gibi şeyler kullanmayacaksanız ve oyunla çok işiniz yoksa (max lol cs falan gibisindense olur), huawei nin aşırı hafif laptopları var, onlar iş yapar bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFE16C857 -- 28 Ağustos 2021; 2:3:20 >
  • Benim bütçe 10k ben de arada kaldım kanka. Oyun macbook airlerde sıkıntı diyorlar. CsGo ve FM oynayacağım oynarsam arada. Diğer kriterlerimiz de aynı. Mac şarj uzun gidiyor 12 saat civarı, windowslarda bu bayağı kısaymış 2-3-4 diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ekran boyutu nasil bir sinavda sıkıntı çıkarabilir ki 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Anlamadım ben de ancak öyle bir şart vardı.

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt

Abartmışlar. Çok ucuz bir asus kullanıyorum o bile daha fazla gidiyor.

Kucukle girsenjz ne yapabilirlerdi ki Cozunurluk filan olsa neyse. Ki scalinge göre bi 15 inch ekrana 13 inchten cok daha az icerik sigdirabilirsin yani.

Bi de bu sartin m1 mba alan tum boun iibfcileri elemesi gerekiyodu ama oyle bisi olmadi 

• The Killing Road kullanıcısına yanıt

Hiçbir bilgim yok hocam eski bilgisayarım 14 inchti o nedenle kardeşiminkinden girmiştim ben de. Bilmiyorum 14le girsem sorun olur muydu.

• Mac’den vazgeçersen abra a5 v16 5.2 öneririm şu an stokta yok ama arayıp sor yakında gelecek falan derlerse tam fp ki bence mac almayın ona özel bir amacınız yok gibi duruyor

• cscolt1 C kullanıcısına yanıt
    Hocam monster ile ilgili çok şikayet geliyor gibi ya. Ekran ile ilgili hep problem çıkarıyormuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • MyLuckyInteger kullanıcısına yanıt

Hocam ben de Ocak gibi alacağım eğer gelmişse dediğimi almayı düşünüyorum 3 arkadaşım 2 3 senedir monster kullanıyor 2si bu model hiç şikayetleri olmadı çok ağır oyunlar oynamıyoruz ama

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.