Şimdi Ara

BILGISAYAR BALONU PATLADİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
6.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hocam bu arada bana göre marmaradan falan iyidir. Ben gittim tanıtım günlerinde dinledim baya iyi anlattılar. Açıkçası 23. tercihim olarak yer buldu listemde. Elektrik Elektronik istesem 22k sıralama ile düşünmeden yazabilirdim.

• Marmara PC verdin mi aga o da senin siralamalardaydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • senidusunuro kullanıcısına yanıt

O 10. Tercihimdi cerrahpasa 6. Tercihimdi. Cerrahpasa gelmeseydi o gelicekti hocam. Cerrahpasa hem egitim kadrosu olarak hemde mühendislik fakultesi oldugu icin daha avantajlı bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Loky19 kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam. Aralarında çok bir fark yok. Dediğiniz gibi mühendislik fakültesi daha revaçta ve Cerrahpaşa kampüs yeri olarak da daha iyi.

• senidusunuro kullanıcısına yanıt

Cok tesekkurler hocam

• Loky19 kullanıcısına yanıt
    Hocam cerrahpaşa kampüsü yemyeşil valla. (Bir de inşaat) çok sevindim adınıza bilgisayar mühendisliği gelmesinden dolayı. Hayırlı olsun

• Panzer1437 kullanıcısına yanıt

Cok tesekkur ederim hocam artik baska bahara. Tanitim gunlerinde insaati ozellikle sordum 1 yil icinde tamamlanmasini bekliyorlarmis ona guvenerek tercih yaptım. ( zaten tutmaz diye de biraz )

• bilgisayar balonu diye bir şey yoktur olmayan balon patlamaz

• Bilgisayar mühendisiyim.

Piyasa ve sektör hakkında bilgi almak isteyenler, tarafıma mesaj atabilirler.

Genel olarak sektör bence hiç olmadığı kadar kötü. Bir diğer nokta da x adam gibi yazılım eğitimi veren yerler, kişiler(sektörde şu kadar deneyimim var yazılım eğitimi veriyorum ve iş garantisi veriyorum vs) nedeniyle herkes ama herkes sektöre girdi bir şekilde(özellikle pandemi dönemi), bu nedenle de hem maaşlar düştü, hem de bilgisayar, yazılım mühendisliği gibi bölümlerin bir olayı kalmadı. Çünkü Bilgisayar mühendisi bir adama 50 bin lira maaş verip, işe başlatacağına 22 bin liraya, köle gibi çalışmayı baştan kabul etmiş, bilmem kimden yazılım eğitimi almış adamı almak daha az riskli. İşi elini yüzüne bulaştırsa bile problem yok çünkü maaliyeti zaten düşük ve piyasa genel olarak durgun. Kurumsal firmalar hariç çalışan hiç kimse memnun değil, kurulsamda çalışanlar da gerçi memnun değil ama diğerlerine bakarak hallerine şükrediyorlar(türkcell, türk telekom, iş bankası ve genel olarak diğer bankalar, koç holding, sabancı, kargo firmaları, gibi gibi..).

Puanı yeten tıp okusun, tıp olmuyorsa tavsiyem elektrik elektronik olabilir. Çünkü yazılım öğrenip yazılımcı olma şansı var ve otomasyon, rüzgar panalleri, gömülü sistemler gibi birçok alanda iş bulma şansınız var. Makine ile kıyaslanamaz çevremde gördüğüm.

o da olmazsa belki endüstri(sap daha doğrusu erp ile ilgili konularda yoğunlaşan yolunu bulur)

• SpringHibernate S kullanıcısına yanıt
    Attım hocam

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.