IUC EE varken... |
BILGISAYAR BALONU PATLADİ (2. sayfa)
-
-
Gordum valla o yorumlari hocam ama inanin benim siralamaya gelecek en dogru yer gibi 29k yaptim okul birinciliginden yerlesmem gerekiyor o yuzden o kontenjana gore yorum yaparsak ya zonguldak ya corum elazig gibi yerler geliyordu sehri gercekten seviyodum bide onceleri gitmistim bi kac kez, yani sehir faktoru ve akreditasyon faktoru cok baskin geldi oyle diyeyim okuyan arkadasim da var sen calistiktan sonra gerisini dert etme ustesinden geliniyor dediler umarim yanilmamislardir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
başarılar dilerim şimdiden. buralarada olursan yazışırız yine. bi bakmışsın seneye bu zamanlar 1. sınıf bitmiş seneye girenlere bakıyoruz sonuçlara.
-
BOOOOOM
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
KOCAELİ CENG 40K ile gelmiş birisine (2023:31K)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sacrifice003 -- 13 Ağustos 2024; 11:33:1 >
51k ile 45k lık Kocaeli seng geldi bana da
herkese çokça teşekkür ediyorum arkadaslar valla gönlüme göre oldu galiba.. ileride işşiz kalır mıyım bilmiyorum ama kesinlikle zevk alarak okuduğum bir bölüm olacak
-
135 bin sıralama ile 97 binlik ceng gelmiş bir arkadaşa.Yazılım tabanlı bölümler çökmüş
yüksekler değil de düşükler patlamıştır.
-
Vay hayırlı olsun forum yeni bir CENGaver kazanmış ama şey soracağım sen tıp istemiyor muydun öyle aklımda kalmış, veya ben gibi tıp-müh karışık liste mi yaptın
hangi üni?
-
olması gereken buydu. ceng yazmayanları tebrik ediyorum. not: bilg. mühendisiyim.
-
Hocam ilk 10 tercihi mühendislik , sonraki 12 tercihi tıp , son 2 tercihi de mühendislik yapıp kadere birakmistim gibi bir sey oldu. Çok şükür istediğim bölüm geldi mutluyum. Tip biraz daha iyi unilerde mühendislik gelmeyince yazmak zorunda kaldigim alan olmustu.
Hocam olay kimin yazip kimin yazmadığı. Hayatinda bilgisayar sanal dünyaya girismemis sadece ders calismis tayfa zaten meslegi sevemez ki
Ceng üzmez
4 yıl mutlusun en azından
teşekkürler hocam size de hayırlı olsun
-
hocam tıp yazsam hayatım boyunca yaşamayacağım mutluluğu ben bugün yaşadım.. iş konusunda ne durumda sektör kötü durumda fakat hep böyle olmayacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X