Şimdi Ara

Bilgisayar başlamıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, sorunum seçim dönemi başladı. Seçim öncesi elektriğin her gün 10 kere gidip gelmesinden sonra bilgisayarım aniden kendini kapatmaya başladı, ilk başta sorunun ısınmadan kaynaklı olduğunu düşünsem de sonradan sorunun psu'da olduğunu anladım. Geçen gün yine internette dolanırken aynı gün içerisinde 5. kere kendini kapattı bilgisayar, bunun siniriyle power tuşuna 5-6 kere peş peşe bastım ve bilgisayar o andan sonra kendini açmamaya başladı. Aklımdan geçen ilk şey ise zaten sorun çıkartan psu'mun böyle bir hamle ile zarar görmüş olmasıydı. Fişten çıkarttım fişe taktım psu düğmesini on/off yaptım yok statik elektriği power tuşuyla atmaya çalıştım ancak hala bir çözüm bulamadım. Ekran kartımın ışığı falan yanıyor ancak power tuşuna bastığımda bilgisayarda hiçbir tepki yok, fanlar dahi çalışmıyor. Bunları buraya yazmamın sebebi ise üniversite sınavına gireceğimden dolayı sistemi 1 seneye yakın kullanmayacağım, bu süreç için de yeni bir psu almayı istemiyorum. Bunun geçiçi bir çözümü var mıdır ya da sorun gerçekten psu'da mıdır, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Şimdiden çok teşekkürler . Psu'nun markası : Corsair VS 550W.

• garantisi varsa ver garantiye psu yu
  • Şansıma garantisi daha yeni bitti. Ya ekran kartının ışığı yanıyor ama bilgisayar başlamıyor, power tuşunu bozmuş olabilir miyim diye de düşünmüyor değilim. Artık her şeye iyimser yaklaşmaya çalışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı bana oldu yurtdışı teknik servisi 3yıl garanti vermekte aynı psu dün yolladım daha orayla iletişime geçmenizi tavsiye ederim.
  • Selamlar,

Başka bir PSU ile deneme şansınız var mı?
  • Merhaba arkadaşlar, psu'yu başka bir bilgisayarda denedim ve takır takır çalıştı, ekran kartımı çıkarttığımda ise bilgisayarım çalışmaya başladı. Sorun ekran kartımdaymış, şu anda onun üzerinde uğraşıyorum. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    geçen yıl açıldı
    bilgisayar açılmıyor
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.