Şimdi Ara

Bilgisayar bileşeni alınabilcek en güvenilir yer neresidir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vatan - inventus'tan alırsan ve tüketici hakem heyetine kadar giderse iş; İstanbul'da icra takibi açman lazım. Vatandan alırsan herhangi bir mağazaya gidip kararı gösterip paramı geri alabilirsin hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 16 Temmuz 2018; 10:24:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elsa

Vatan - inventus'tan alırsan ve tüketici hakem heyetine kadar giderse iş; İstanbul'da icra takibi açman lazım. Vatandan alırsan herhangi bir mağazaya gidip kararı gösterip paramı geri alabilirsin hemen
    Merhaba inventus, itopya gibi internet üzerinden yaptığımız alışverişlerde olay hakem heyetine gidince, bulunduğumuz bölgedeki hakem heyetine giderek başvuru yapsak belirli zaman sonrada karar lehimize sonuçlanınca hakkımızı almak için telefon yoluyla iletişime geçip para iadesi alamaz mıyız ?

Daha önce böyle bir olayla karşılaşınca, bulunduğum bölgedeki mağazaya gittim anlattım olayı hep yokuşa sürdüler ne zaman icra takibi başlatacağım dedim, aradım son kez durumu anlattım o zaman yatırmışlardı parayı.

İstanbul da icra takibi açmak ve bununla meşgul olmak, istanbul da olmayan için kolay iş değil. Nereden kime güvenip alacağımızı şaşırdık. Gerçi diğer taraftan vatanda çok güven bir firma değil, pek çok şikayet okumak mümkün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guntoldu -- 16 Temmuz 2018; 13:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: guntoldu

Merhaba inventus, itopya gibi internet üzerinden yaptığımız alışverişlerde olay hakem heyetine gidince, bulunduğumuz bölgedeki hakem heyetine giderek başvuru yapsak belirli zaman sonrada karar lehimize sonuçlanınca hakkımızı almak için telefon yoluyla iletişime geçip para iadesi alamaz mıyız ?

Daha önce böyle bir olayla karşılaşınca, bulunduğum bölgedeki mağazaya gittim anlattım olayı hep yokuşa sürdüler ne zaman icra takibi başlatacağım dedim, aradım son kez durumu anlattım o zaman yatırmışlardı parayı.

İstanbul da icra takibi açmak ve bununla meşgul olmak, istanbul da olmayan için kolay iş değil. Nereden kime güvenip alacağımızı şaşırdık. Gerçi diğer taraftan vatanda çok güven bir firma değil, pek çok şikayet okumak mümkün.

Alıntıları Göster
    Inventus ile hiç hakem heyetlik işim olmadı ancak gittigidiyor'da keleş elektronik adlı satıcıdan aldığım LG telefonun hakem heyeti kararını bildirdim; para iadesi istiyorum dedim. Biz ilgilenmeyiz icraya başvurun diye absürd bir cevap aldım. İstanbul'da oturmadığım için takip edecek avukat masrafı telefonun fiyatını geçiyordu ben de telefonu yarı fiyatına satıp kurtuldum.

Vatana 3 kere hakem heyeti kararıyla gittim. Hiçbirinde zorluk çıkarmadılar, kararı gösterdiğim gibi para iademi gerçekleştirdiler. Bana garanti konusunda en büyük güveni vatan veriyor.

Inventus bizce sorun yok dese şirketin kayıtlı olduğu yer (İstanbul'da) icra takibi başlatmak zorundasın ki bu vatanı çok daha cazip kılıyor.

İnventus Vatan kadar popüler değil şikayeti az olması normal..

İnventus ile forumun güvendiği birisinin hakem heyeti olayı olduysa ve anlatırsa o zaman alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elsa -- 16 Temmuz 2018; 14:0:34 >

• Çok değerli bu paylaşımınız, normalde ben internet üzerinden alışveriş yapan biri değilim ancak fiyatların çok yüksek seviyelerde gezinmesi hemde alışveriş sonrası güvenilir bir firma bulmak için internet sitelerine yöneldim. Ama baktıkça kafam karıştı, normalde güvenilir ve kendim gidip mağazasından alabileceğim bir yer bulsam ordan alırım. Bu anlattıklarınız çok önemli özelliklede hakem heyeti, yanıltıcı firma, hak kaybı üçgeninde bulunan birisi için, eğer uyguna denk getirip montaj imkanı sağlarsalar vatan a yönelebilirim.

Şunu merak ediyorum; ör. vatan bilgisayardan topladığım bir pc arıza yaptı ama ben hangi parça da sorun var bilemedim. Böyle bir durumda kasayı götürsem bakıp sorunu çözebilirler mi yoksa benim o arıza yapan parçayı bulup sadece onu mu tamir edilmesi için getirmemi isterler ?

• guntoldu kullanıcısına yanıt
    Kasanın montajını onlar yaptıysa çok yüksek ihtimal onlar bulur sorunlu parçayı.
    Gene de bi sor istersen civardaki bi vatan'a.
  • Elsa kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun cidden bayağı can sıkıcı bir durummuş.
    Bilgilendirme için de teşekkürler.
  • Inventus
  • quote:

Çok değerli bu paylaşımınız, normalde ben internet üzerinden alışveriş yapan biri değilim ancak fiyatların çok yüksek seviyelerde gezinmesi hemde alışveriş sonrası güvenilir bir firma bulmak için internet sitelerine yöneldim. Ama baktıkça kafam karıştı, normalde güvenilir ve kendim gidip mağazasından alabileceğim bir yer bulsam ordan alırım. Bu anlattıklarınız çok önemli özelliklede hakem heyeti, yanıltıcı firma, hak kaybı üçgeninde bulunan birisi için, eğer uyguna denk getirip montaj imkanı sağlarsalar vatan a yönelebilirim.

Şunu merak ediyorum; ör. vatan bilgisayardan topladığım bir pc arıza yaptı ama ben hangi parça da sorun var bilemedim. Böyle bir durumda kasayı götürsem bakıp sorunu çözebilirler mi yoksa benim o arıza yapan parçayı bulup sadece onu mu tamir edilmesi için getirmemi isterler ?
    Vatanda sizin için montaj yapılıyor ve sadece anakartiniz vatandan alınmış olsa bile donanımsal sorun çıktığında ücretsiz arıza tespiti yapıyorlar.

• Anladım teşekkür ederim. Hakem heyeti ile ilgili sorununuzda, vatana ilk gittiğinizde sorununuzu hemen giderebilmiş miydiniz yoksa ısrarcı olup icra takibi başlatıcam hatırlatmasını yaptıktan sonra mı çözebildiniz ?

• quote:

Anladım teşekkür ederim. Hakem heyeti ile ilgili sorununuzda, vatana ilk gittiğinizde sorununuzu hemen giderebilmiş miydiniz yoksa ısrarcı olup icra takibi başlatıcam hatırlatmasını yaptıktan sonra mı çözebildiniz ?
    Hiçbir sorun çıkmadı kağıdı gösterdiğim gibi işleme aldılar

• Daha önce söylenmemiş ama inventus

• O kadar çok ciddi farkların olduğunu düşünmüyorum ama güvenilirlilik açısından ve gözünün önünde yapılması açısından bence değer. Ben kampanyalarını takip ettim ve denk geldiği zaman bilgisayarı topladım. En ucuz internet sitesinden karşılaştırma yaptım, vatandaki daha ucuza geldi.(Kdv indirimi kampanyası) Sürekli kampanyalar oluyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.