Şimdi Ara

Bilgisayar bileşeni alınabilcek en güvenilir yer neresidir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaşlar bilgisayar toplamayı düşünüyorum.Ancak bileşenleri nereden almalıyım hiçbir fikrim yok.

Vatan Computer'ı önermeyen bir sürü insan var.Kullanılmış ürünler sattıkları söyleniyor(ki bence aslı var).Garantili ürünün garantisinden pek de bir fayda görülmediği söyleniyor.(klasik kullanıcı hatası vs.)

İnventus, İtopya, eksen gibi bir yerden almayı düşündüm(Teknobiyotiği direkt eledim zaten, müşterilerine karşı tavrı tolere edilcek gibi değil).Herneyse, bu sitelerden almam durumunda bu parçalar bana kargoyla geleceği için bu sefer de sevgili kargo firmaları devreye giriyor. Onların da beni evde bulamamak gibi bir huyları var.Ama beni asıl endişelendiren şey bileşenlerin taşınırken zarar görmesi.

İlk defa bir bilgisayarın montajını kendim yapacağım için biraz çekiniyorum.

O yüzden size sormak istedim, biliyorum teknolojik ürünlerde şans faktörü oluyor ama gene de merak ediyorum sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Snuk -- 12 Temmuz 2018; 19:57:6 >

• Burda herkesin fikri ayrı olur. Şu iyidir kimse diyemez. O firma ile ilgili ne kadar olumlu yorum varsa bir o kadar olumsuz yorum var. teknobiyotik demişsin. Çok alışveriş yaptım. Bi sorunla ben karşılaşmadım. ama sen beğenmemişsin mesala. O yüzden kim ne derse desin seni tatmin etmez. Yine bildiğini okursun. Ama inventus ve sinerjiyi öneririm ben sana.
  • Inventus
  • İnventus
  • inventus
  • Türkiye için zirvedir İnventus.
  • inventus
  • Kesinlikle Inventus. Belirli bir ücret karşılığında onlar sistemini toplayıp test edip de gönderebiliyorlar. Parçaları öyle bir kargoluyorlar ki üstünde tepinsen bir şeycik olmaz:) öyle anlatayım sana. Çok özenliler. Bir kere pc topladım ordan. Kaliteye hayran kaldım.
  • Geçtiğimiz Ocak'ta Sinerji'den sistem topladım,gayet memnunum. Hiç bir sıkıntı sorun yaşamadım şimdiye kadar. Montajını ve testini yapıp gönderiyorlar. Tercih edebilirsin
  • revengetime R kullanıcısına yanıt
    O kadar diyorsunuz :D
    Yalnız sistem toplama ve test ücretsiz diye biliyorum.
  • Ühüüüüüü sistem topluycam guvenemiyom ühüüüüüü
  • İnventus
  • Kimse dememiş bari ben diyim, İnventus
  • inventus
  • Ben vatandan gidip kendim topladım. Gözümün önünde ambalajlı ürünleri çıkarıp taktık ve montajı yapıldı. Yani internet üzerinden hiç görmeden konuşmadan sana montaj vs yapılıp gönderiliyor ona güveniyorsun da gözünün önünde yapılana mı güveniyorsun ? :) Tek dezavantajı biraz daha pahalı olması ancak bir problemle karşılaştığında gidip vatana halledebiliyorsun. İnternet üzerinden toplama yapılan bir çok yerde biz karışmayız ürünün kendi firmasıyla siz halledin diyorlar. Ama internetten alacaksan da mutlaka daha önce o siteden alışveriş yapmış ve memnun kalmış birileriyle konuşup yap derim.
  • Inventus
  • incehesap.comdan da toplayabilirsin, montaj hizmetleri de var. kargoyu da sorunsuz hallediyorlar. 4 alışveriş yaptim hepsinde de oldu. birinde evde değildim, onu da gidip şubeden aldım sorun olmadı
  • Bende seninle aynı durumdayım yakın zamanda sistem toplamayı düşünüyorum ancak alacağım yer konusunda net bir yer belirleyemedim. Alışveriş yapan arkadaşlar bu konuda tecrübelerini paylaşırlarsa çok yardımcı olacaktır. (Ürün garantisi, alışveriş sonrası herhangi bir sorun ile karşılaşıldığında destek hizmetleri, kullandıkları kargo firmaları ve yaşanılan sorunlarda müşteriye karşı tutumları bunlar önemli kriterler...)
  • guntoldu kullanıcısına yanıt
    Vatanda galiba ürünü almadan önce test ettirebiliyoruz.Eğer öyle bir şey yaptırabilirsem bazı parçaları ordan alabilirim.
    Fazla da uzatmak istemiyorum, ekran kartların ve ramlerin fiyatları ayrı artıyor dolar ayrı artıyor :D.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.