< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 28 Nisan 2023; 12:12:20 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 28 Nisan 2023; 12:12:20 > |
Dipnot olsun diye lutfen listeye ekleyin. Geçenlerde sinerji bilgisayardan asrock h110 anakart ve g4560 almak istedim. Siparis vermeden once sinerjiyi arayip anakart icin bios guncellemesi yapmalarini rica ettim. Bios olmadan anakartin islemciyi tanimayacagini bildigimden olayi izah edip rica ettim. Telefondaki temsilci pc montaj hizmeti satin almam gerektigini soyledi "42 tl " aksi halde boyle bir hizmet yapamayacaklarini ustelik sert bir dille belirtti. Bunun uzerine dh olarak sirketinizi surekli tavsiye ettigimizi ve bundan boyle sinerjiden urun tavsiye vermeyecegimi soyledigimde bana ucretsiz yardimci olmak istediler bende suratlarina kapattim.
|
INVENTUS, INVENTUS, INVENTUS. BAŞKA SÖZE GEREK YOK. HALA INVENTUS'U BİLMEYENLERE DUYRULUR SATIŞ SONRASI VE ÖNCESİ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE BİLGİ DÜZEYİ KESİNLİKLE 10 NUMARA BİR FİRMADİR. ALLAH AŞKINA VATAN'I ORAYA YAZMAK NE DEMEK? HAKARET BU HAKARET. KONU SAHİBİ ARKADAŞIM SEN F/P'den ANLAMIYORSUN.
MediMarkt'ı, Nova'yı falan nasıl yazarsınız ya? Nova'yı önceden iyi bilirdik de forumda bir arkadaşımızın büyük bir konusu vardı büyük bir sorun yaşamıştı hiç mi denk gelmezsiniz? |
Kesinlikle inventus birinci sırayı hak ediyor. Vatan ise kesinlikle son sırayı hak ediyor. Aldığım monitörün parasını kasaya ödedikten sonra faturasıyla yukarı kontrol ettirmeye çıkardım kutuyu reyonda görevli arkadaşla beraber açtık ölü piksel ve ekranda geçmeyen bir leke vardı çalışan arkadaş da resimlerini çekti müşteri hizmetlerinin oraya geç geliyorum dedi götürdüm ürünü servise yolladılar birlikte kontrol ettiğimiz arkadaş o kadar dil döktü müdürüne bu ürün degişir verelim yenisini şimdi diye müdürleri ben sorumluluk alamam diyerek defolu ürünü servise yollattı hani illa ki ürün yenisiyle degişir ama beni 20 günden fazla bekletecekler hatta bugün 16. günü.
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frozzy45 -- 10 Mayıs 2017; 22:59:48 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ömürcan -- 10 Mayıs 2017; 23:33:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black modern -- 11 Mayıs 2017; 2:2:21 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|