Şimdi Ara

Bilgisayar biranda kapanıyor. BOZUK HOPARLÖR SESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Football Manager oyununa başladım 1 gündür oynuyorum diyebilirim düzenli olarak. Az önce yarım saat bile ara yokken bilgisayar kapandı durduk yere arka planda müzik dinliyorum Youtube dan bir anda ekran simsiyah oldu ve hoparlör den zoooooooooooort :D ses geldi böyle 3-4 saniye sonra o seste gitti.

Sorun ne olabilir acaba?

• Bu genellikle yetişemeyen güç kaynağı, Stabil olmayan overclock, aşırı ısınma, Ekran kartı-sistem driverleri gibi sorunlardan gelişebilir. Oyun oynarken CpuTemp ve GpuTemp programlarını açıp oyuna girin. 15-20 Dakika oyundan sonra buraya ekran görüntüsü atın. Driver güncellemesi deneyin. Overclock var ise daha düşük bir seviyeye çekin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adrenalin_

Bu genellikle yetişemeyen güç kaynağı, Stabil olmayan overclock, aşırı ısınma, Ekran kartı-sistem driverleri gibi sorunlardan gelişebilir. Oyun oynarken CpuTemp ve GpuTemp programlarını açıp oyuna girin. 15-20 Dakika oyundan sonra buraya ekran görüntüsü atın. Driver güncellemesi deneyin. Overclock var ise daha düşük bir seviyeye çekin.

Öncelikle teşekkür ederim hocam.

birazdan atacağım. ısınma sorunu olduğunu düşünmüyorum.Overclock falan yok zaten bilgisayarda.

Belki güç kaynağından olabilir.
  • Leonardo DiCaprio. kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi önce driver güncellemesi yapın. Eğer ekstra güç isteyen bir kartınız varsa ve güç kaynağınız küçük ise güç kaynağından şüphelenilebilir.

• quote:

Dediğim gibi önce driver güncellemesi yapın. Eğer ekstra güç isteyen bir kartınız varsa ve güç kaynağınız küçük ise güç kaynağından şüphelenilebilir.

Bilgisayar biranda kapanıyor. BOZUK HOPARLÖR SESİ

Bilindiği üzere AMD ekran kartları tam bir güç canavarı. Psu kaç watt? Her hangi bir sorun gözükmüyor ısı değerlerinde.

• Adrenalin_ kullanıcısına yanıt
    300 watt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ekran kartının ısı 63 e 98 oldu
    Ekran kartı tam modeli nedir?

• quote:

Ekran kartı tam modeli nedir?

AMD HD 7750 GDDR 5 1 gb 128 bit
  • Aynı sorunu güç kaynağı yetmezliğinden yada ısınmasından yaşamıştım. Fifa 11 menager mod oynuyordum o zamanlar 4 sene önce . Kasayı temizlemiştim ve 2 ay kadar o sorunu yaşamamıştım sonra tekrar kapanmalar baslamıstı.

Yukarıdaki arkadaş ile aynı fikirdeyim
  • En az 400W Psu önerilmekte ve siz 300W kullanmaktasınız. PSU değiştirmenizi öneririm.

• quote:

En az 400W Psu önerilmekte ve siz 300W kullanmaktasınız. PSU değiştirmenizi öneririm.

Öneriniz var mı
    İleriyi de düşünerek en az bronze sertifikalı bir psu almanızı öneririm. Ben bunu kullanıyorum;

http://www.hepsiburada.com/high-power-750w-80-bronze-56a-12v-power-supply-hpg-750br-h12s-pm-bd303945

Modüler tasarımlarada bakabilirsiniz. Daha düşük güce sahip psu'lara da bakabilirsiniz. Tamamen kendinize kalmış bir karar.

• Yine kapandı ya 3 ten sonra ilk defa kapandı
    Gayet yeterli bir cevaplar verdik. Bizim buradan başka yapabileceğimiz hiç bir şey yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.