Şimdi Ara

Bilgisayar çalışıyor fakat görüntü yok . (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: senihcan

Valla piskiyatriste falan gidecem bu donanım takıntısından kurtulmak için. Kazandığım para aldığım donanımı karşılamıyor :D Çözemiyorum acaba ben bunu nasıl ödeyecem neye güvenerek aldım taksit olunca bedavamı oluyor gibi sorular aldıktan sonra aklıma geliyor :D

Akşam akşam güldürdün, ALLAH,ta senin yüzünü güldürsün inşallah :)
    (Artık frenle kendini,iyi donanımlara sahipsin bu yüzden en azından bi 3 yıl durdur kendini.)
  • Aynen öyle de işte kaşını gibi durmuyo. Sorun almak değil hardware killer falan oldum. UPS aldım zaten artık. 6 ay öncede anakartı parçaladımda bir üst sisteme geçtim :) Soğutucu anakartın arkasından vidalıymış forumdada sordum herkes onu çek çek çıkar o model viadlı değil diye ısrar edince bende tornavidayla zorlarken 3. katmana kadar süper bir çizik atıp öldürdüm anakartı :D Sonra acı bir şekilde öyle her duyduğuna inanma soğutucu thermaltakese 50 defa araştır sonucunu zor yoldan öğrendim. Herifler 50 tane soğutucuyu aynı isimle çıkarıyor sonuna plus, - ,duble x saçma sapan harfler ekliyolar. Hala anakarı çizmeme neden olan o soğutucuyu satmadım tutuyorum evde sinirlenince tekme falan atıp rahatlatıyorum kendimi :D Artık temizleme işi hariç ellemiyecek kasayı bitek içini temizlik için açıp kaşınmıcam :D
  • selam arkadaşlar, problemle ilgili dün son aşamayıda yaptım, kablo aldım, akım koruyuculu priz aldım, en son wd sata III 500gb hd aldım dün'de makineyi kurdum, henüz oyun yüklemedim oyun yükleyip son aşama olan oğlum test edecek sonra problem olursa zaten artık dahada birşey yapmam
  • En son yaptığım işlemler işe yaradı şuan bilg. tık yok! sanırım sorun hard disktenmiş ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.