Şimdi Ara

Bilgisayar çalışıyor fakat görüntü yok .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam, Bilgisayarımı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ama son 3 aydır çalışırken görüntü gidiyor! Bilgisayar çalışıyor ama görüntü vermiyor ve her defasında reset yada kapatmak zorunda kalıyorum! Bu tarz bir hatayla daha önce karşılaşan varmı yada çözümü bilen?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ekran kartında problem olabilir. Çıkarıp yeniden takmanı tavsiye ederim. Buna benzer bi durum bendede vardı böyle çözdüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limonen

Ekran kartında problem olabilir. Çıkarıp yeniden takmanı tavsiye ederim. Buna benzer bi durum bendede vardı böyle çözdüm.
    kısa süre önce heryerini temizledim ekran kartınıda çıkardım acaba ondan mı yapıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: changez

kısa süre önce heryerini temizledim ekran kartınıda çıkardım acaba ondan mı yapıyor?

Alıntıları Göster
    kartın cıplerınde sorun olmus olabılır tekrar resette sorun kalkıyormu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo52

Selam, Bilgisayarımı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ama son 3 aydır çalışırken görüntü gidiyor! Bilgisayar çalışıyor ama görüntü vermiyor ve her defasında reset yada kapatmak zorunda kalıyorum! Bu tarz bir hatayla daha önce karşılaşan varmı yada çözümü bilen?

anakart chipseti diyor ve gidiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

Selam, Bilgisayarımı yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum ama son 3 aydır çalışırken görüntü gidiyor! Bilgisayar çalışıyor ama görüntü vermiyor ve her defasında reset yada kapatmak zorunda kalıyorum! Bu tarz bir hatayla daha önce karşılaşan varmı yada çözümü bilen?

aynı sorun bende de var 2 gündür.Elimde 2 tane ekran kartı var ikisinı de takıyorum görüntü yok.Bazen geliyor görüntü sonra gidiyor.Üstelik pc çalışırken power tuşuna basılı tutuyorum sadece işlemci(fanı) duruyor diğer bütün herşey çalışmaya devam ediyor.Sorunu bi bulamadım.Anakartımı değiştirmem gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Phantom II

quote:

Orijinalden alıntı: Arda ML

quote:

aynı sorun bende de var 2 gündür.Elimde 2 tane ekran kartı var ikisinı de takıyorum görüntü yok.Bazen geliyor görüntü sonra gidiyor.Üstelik pc çalışırken power tuşuna basılı tutuyorum sadece işlemci(fanı) duruyor diğer bütün herşey çalışmaya devam ediyor.Sorunu bi bulamadım.Anakartımı değiştirmem gerekiyor?

Alıntıları Göster
    Tekrar bilg. toplamak gerekiyor o zaman!

• buna benzer bir sorun bende de var di eskiden başka monitörde deneyince açılıyordu. Sonra baktım benim monitörden ekran kartına giden kablonun ucundaki yerde 1 tane iğne eksik onun yerine normal dikiş iğnesi taktım bi süre idare etti belki öyle bir problem vardır.
  • quote:

Ram leri sök tak. Ekran kartını sök tak. Farklı monitör dene. Işlemci yuvasını kontrol et pinlerde ezilme felan varmı diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jamara

quote:

Ram leri sök tak. Ekran kartını sök tak. Farklı monitör dene. Işlemci yuvasını kontrol et pinlerde ezilme felan varmı diye.
    3 ihtimal var,

Ya monitörünün güç kablosu yada kasadan gelen kabloda bir sorun var yada anakartında ekran kartı pinlerinde bir bozukluk var, temizlerken olmuş olabilir, bide temizledikten sonra kartı yerine tam oturttun mu?

• Monitörden görüntü gidiyor tamam bilgisayarın çalışıp çalışmadığını nerden biliyosun eminmisin başka bir monitöre takınca çalışıyor mu ? kasanın ısığının yanması çalıştığı anlamına gelmez, görüntü gittikten sonra farklı bir monitöre tak o şeklide dene ama ilk etapta tavsiyem bi power supplay ile test et güç kaynağında da sorun olabilir. Dediklerimi yaptıktan sonrada diğer arkadaşların dediklerini gözden bi geçir derim sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_meric

Monitörden görüntü gidiyor tamam bilgisayarın çalışıp çalışmadığını nerden biliyosun eminmisin başka bir monitöre takınca çalışıyor mu ? kasanın ısığının yanması çalıştığı anlamına gelmez, görüntü gittikten sonra farklı bir monitöre tak o şeklide dene ama ilk etapta tavsiyem bi power supplay ile test et güç kaynağında da sorun olabilir. Dediklerimi yaptıktan sonrada diğer arkadaşların dediklerini gözden bi geçir derim sana
    cevaplar ve ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum, dediklerinizi hepsini denicem çözülürse tekrar paylaşırım.
  • Ekran kartını degistirmeni öneririm icindeki kart yanmıstır buk ıhtımalle ama gorntu hıc vermemesı lazım o zamanda ama bır dene yada arastırsan daha ıy olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: W-Cat

Ekran kartını degistirmeni öneririm icindeki kart yanmıstır buk ıhtımalle ama gorntu hıc vermemesı lazım o zamanda ama bır dene yada arastırsan daha ıy olur
    Ben buna benzer bir durum yaşadım hocam bilgisayar durduk yere görüntü gidiyor kasa çalışıyor görünüyor ama ses falanda yok kısaca işletim sistemi falan kapanıyor açmaya çalışıyorsun kasa çalışıyor ama işletim sistemi hiç başlamıyor 1,2 denemeden sonra açabiliyorsun falan. Ben bu durumla bir ara baya bir uğraştım ramleri sök tak ekran kartını sök tak. Sonra bios ve ekran kartının drivlerları update ettim sorun bir süre için çözüldü gibi oldu. Daha sonralar yine başladı bu sefer acaba hardisktemi problem var dedim çünkü kasa çalışırken hardisk normalde çok ses yapıyordu ses gelmiyor falan hardiskin kablolarını sök tak yapınca direk çalıştı. Hardiskte de problem olabilir hardiski bir tarat bad sector falan çoksa hardiski değiştir. Birde elektrik dalgalanmaları bizim evde çok oluyor temizi sistem için bir ups al belki o bile çözebilir. Ama önce biosu özellikle update et. Sonra hardiskin kabloları bir söküp tak. Birinden biri genelde sonuç veriyor :) Ekran kartını falan aman öyle cort değiştirme ekran kartıyla ilgili bir problem olsa onuda taze yaşadım ekrana görüntü gelir ama böyle bol yeşil çizgiler eşliğinde tabi tamamen yanmadıysa ama yansa zaten anakart uyarı verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senihcan -- 20 Mart 2013; 9:43:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senihcan

Ben buna benzer bir durum yaşadım hocam bilgisayar durduk yere görüntü gidiyor kasa çalışıyor görünüyor ama ses falanda yok kısaca işletim sistemi falan kapanıyor açmaya çalışıyorsun kasa çalışıyor ama işletim sistemi hiç başlamıyor 1,2 denemeden sonra açabiliyorsun falan. Ben bu durumla bir ara baya bir uğraştım ramleri sök tak ekran kartını sök tak. Sonra bios ve ekran kartının drivlerları update ettim sorun bir süre için çözüldü gibi oldu. Daha sonralar yine başladı bu sefer acaba hardisktemi problem var dedim çünkü kasa çalışırken hardisk normalde çok ses yapıyordu ses gelmiyor falan hardiskin kablolarını sök tak yapınca direk çalıştı. Hardiskte de problem olabilir hardiski bir tarat bad sector falan çoksa hardiski değiştir. Birde elektrik dalgalanmaları bizim evde çok oluyor temizi sistem için bir ups al belki o bile çözebilir. Ama önce biosu özellikle update et. Sonra hardiskin kabloları bir söküp tak. Birinden biri genelde sonuç veriyor :) Ekran kartını falan aman öyle cort değiştirme ekran kartıyla ilgili bir problem olsa onuda taze yaşadım ekrana görüntü gelir ama böyle bol yeşil çizgiler eşliğinde tabi tamamen yanmadıysa ama yansa zaten anakart uyarı verir.

Alıntıları Göster
    "senihcan " söylediklerine katılıyorum, ya elektrik yada hdd şüpheleniyorum. ama dün kabloyu kontrol ettim sinyal alamıyor hdmi lcd tv bağladım problem olmadı! şimdi kablo siparişi verdim 100,00 tl yakın dönüştürücüler felan baya ıvır zıvır onlarla bir test edicem olmazsa hdd değiştirip akım önleyici priz alıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: changez

"senihcan " söylediklerine katılıyorum, ya elektrik yada hdd şüpheleniyorum. ama dün kabloyu kontrol ettim sinyal alamıyor hdmi lcd tv bağladım problem olmadı! şimdi kablo siparişi verdim 100,00 tl yakın dönüştürücüler felan baya ıvır zıvır onlarla bir test edicem olmazsa hdd değiştirip akım önleyici priz alıcam..

Alıntıları Göster
    Hocam akım önleyici piriz falanda çok kar etmiyor. Bende vardı ekran kartı çat diye gitti ne overclock var ne bişey var. Kartta gtx 590 dı garantisi bitmişti içime evlat acısı gibi oturdu. Birde fanları temizle hocam bi hava vur kasaya. Evde başka kasa varsa yada bir arkadaşın varsa yakınlarda hard dsik ve ekran kartını bir götürüp test et. İnşallah çok bir harcama yapmadan kurtarırsın sistemi.

• quote:

Hocam akım önleyici piriz falanda çok kar etmiyor. Bende vardı ekran kartı çat diye gitti ne overclock var ne bişey var. Kartta gtx 590 dı garantisi bitmişti içime evlat acısı gibi oturdu. Birde fanları temizle hocam bi hava vur kasaya. Evde başka kasa varsa yada bir arkadaşın varsa yakınlarda hard dsik ve ekran kartını bir götürüp test et. İnşallah çok bir harcama yapmadan kurtarırsın sistemi.

GTX590 için geçmiş olsun,üzüldüm.
    Son durum nedir GTX590 ile ilgili,tamir imkanı varmı ? (hangi marka GTX590)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

GTX590 için geçmiş olsun,üzüldüm.
    Son durum nedir GTX590 ile ilgili,tamir imkanı varmı ? (hangi marka GTX590)

Alıntıları Göster
    Hocam garantisi bitmişti tamir imkanı çok zordu bende bozuk kart alan birine sattım. Oda uğraşmış ama toparlayamamış bana sordu garantisi varmıydı diye....Malesef gitti kart evlat acısı gibi koydu malesef. Yerine asus gtx680 dcu2 4 gb aldım ama 590dan biraz daha düşük performansı okadar para vermeme rağmen..:S

• quote:

Hocam garantisi bitmişti tamir imkanı çok zordu bende bozuk kart alan birine sattım. Oda uğraşmış ama toparlayamamış bana sordu garantisi varmıydı diye....Malesef gitti kart evlat acısı gibi koydu malesef. Yerine asus gtx680 dcu2 4 gb aldım ama 590dan biraz daha düşük performansı okadar para vermeme rağmen..:S

Sağlık olsun,en azından ekran kartın var yine,ya GTX680 alamasaydın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

quote:

Sağlık olsun,en azından ekran kartın var yine,ya GTX680 alamasaydın.

Alıntıları Göster
    Valla piskiyatriste falan gidecem bu donanım takıntısından kurtulmak için. Kazandığım para aldığım donanımı karşılamıyor :D Çözemiyorum acaba ben bunu nasıl ödeyecem neye güvenerek aldım taksit olunca bedavamı oluyor gibi sorular aldıktan sonra aklıma geliyor :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.