Merhaba arkadaşlar.Bilgisayar çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor.Monitörün stand-by lambası yanıp sönüyor. 1) BIOS pilini değiştirdim. 2)Ekran kartını değiştirdim. 3)RAM'ı değiştirdim. 4)Ekran kartının slot yuvasını temizledim yinede çalışmadı kafayı yiyecem arkadaşlar sizce neden olabilir yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
başka bi psu ile denemeni tavsiye ederim. bunu dışında işlemci ile alakalı bi sorun da olabilir. şu an için aklıma gelen bunlar.
Sana demiyorum, geçen hafta böle bişi vardı müşterimde. Meğerse ekran kartına diilde onboard ekran çıkışına takmış.
bilgisayar açılırken bip sesi geliyomu bi ona bakın belkide monütör bozulmuştur monütörü bi arkadaşınızda deneyin bakın monütör kablosu bozulmuş ona bi bakın .eger olmazsa cevap yazın yardımcı oluruz daha...
quote:
Orjinalden alıntı: fırtına_bayram
bilgisayar açılırken bip sesi geliyomu bi ona bakın belkide monütör bozulmuştur monütörü bi arkadaşınızda deneyin bakın monütör kablosu bozulmuş ona bi bakın .eger olmazsa cevap yazın yardımcı oluruz daha...
ewet arkadaşın dediği gibi pc açılırken bip sesi geliyor mu?? ve işlemci fanı hep sabit hız da mı çalışıyor?(normalde açma butonuna basıldığında fan çok düşük devirde döner bip sesi gelirken birden yükselir ve bunu sesinden anlayabilirsiniz..) eğer bunlar olmuyorsa büyük ihtimalle ankartın yanmıştır :(
Yardımlarınız için teşekür ederim hapinizden. Arkadaşlar başka bir monitörle denedim aynısı onda da var nonitör sorunu değil.AÇılışta bip sesi gelmiyor.işlemcinin fanı normal hızında dönüyor.
İşlemciyi sök bi tak gene olmazsa anakrtına uyumlu başka bi işlemciyle dene derim