GTX 1050 Ti ve i3-9100F kombinasyonlu ve 16 GB RAM'li sistem edindim, 750W PSU var. Kasanın (Xigmatek) soğutması harikulade ancak Division 2'ye, oynamayı geçtim, zar zor girebiliyorum. Hayır, önceki sistemim FX-6300 ve 750 Ti ile tozu dumana katıyordum. Bileşenlerin bütün testlerini yaptım hiçbir sorun yok. Anlamadım gitti bu durumu. Bu arada sistem 240 GB SSD üzerine kurulu. Ayrıca 120 GB daha SSD var ek olarak. Az önce FIFA 22'de de denedim en düşük ayarlarda dahi kasma had safhada. Neden oluyor olabilir? |
Bilgisayar çok kasıyor.
-
-
Msi afterburner tarzı bir programla değerlerinizi bizimle paylaşırsanız daha yardımcı olabiliriz. Bu kadar yüzeysel iken biraz zor.
Eğer sistem boşta sorun yaşanmıyorsa ekran kartı problemli olabilir.
-
Durum bu hocam. Bilgisayarcıya götürdüm, SSD'de sorun vardır diğer bileşenler sorunsuz dedi. Anlamadım gitti.
-
Oyuna girdiğinizde görev yöneticisindeki kullanımlar normal mi?
-
Aynen hocam, normal. Hatta o kadar ki ekran kartı fanları neredeyse hiç dönmüyor oyun esnasında. ram 7 gb anca kullanıyor ki benim sistemde 16 gb var.
-
Ekran kartı fanlarının dönmemesi/az dönmesi normal. Kartlar eskisi kadar ısınmadığı için genelde 60 dereceye kadar çalışmıyor.
userbenchmark'ın benchmark testine bi sokun, orası ne diyecek bi bakalım
-
İmkanınız varsa format atmayı denediniz mi?
-
Yeni SSD alıp onun üzerine format atacağım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X