Şimdi Ara

Bilgisayar dan iPhone 3g ye ve iPhone4 e virüs bulasir mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
5.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Perseus1
    Arkadasim kim dedi ilk sarji bitir 10saat sarja koy die ama iphone larda bole bir isleme gerek yok.
    Cunku bataryasi o tur batarya degil ...

Turkcell deki kız söyledi telefonu aldığımda..bataryayı tamamen bitirin ve kapalı sekilde 10 saat şarj edin dedi :s bende öyle yaptım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cekhu

quote:

Arkadasim kim dedi ilk sarji bitir 10saat sarja koy die ama iphone larda bole bir isleme gerek yok.

Turkcell deki kız söyledi telefonu aldığımda..bataryayı tamamen bitirin ve kapalı sekilde 10 saat şarj edin dedi :s bende öyle yaptım..

Turkcell deki arkadaş standart telefon için söylenen uygulamayı söylemiş sana ama iphone için böyle birşey e gerek yok hem 1.5 gün yoğun kullanıyorsan gayet güzel.
  • iphone kapalıyken şarj olmaz önce bunu açıklığa kavuşturalım
    kapatsanız da yine açılıyor kendisi
  • Aslında hem kapalıyken şarj oluyor hem de olmuyor

pili sonuna kadar bitirip şarja taktığınızda ilk birkaç saniye sadece pil işareti görürsünüz. başka hiçbirşey yoktur ekranda. dibinde kırmızı bir çizgi ile bir pil işareti ve şarj olduğunu göstren şimşek işareti. telefon henüz açılmaz ama şarj olmaya başlamıştır. ardından yeterince şarj olduktan sonra telefon kendiliğinden açılır ve şarja devam eder....
  • Dün pili tamamen bitirip şarja taktım telefonu..ilk etapta dediğiniz gibi pil ve şimşek işareti çıktı bı süre snr telefon açıldı,bende açılınca kapattım telefonu..10 saat snr şarjdan çıkardım ve telefonu actım,pil fulldu..
    Telefon kapalıyken şarj oldu yani..bu arada telefon ip4..

Bu arada evet 1,5 gun doya doya yetiyor şarjı..elimden düşürmediğim halde..ama ilk aldığım gun zor bitirmiştim..2-2,5 gun sürmüştü ilk şarjını bitirmem..daha snr 1,5 güne indi..bende bu yüzden yanlış mı şarj ettim acaba diye düşündüm,pili mı bozdum diye..
    Ben ip3g yi aldığımda da böyle yaptirmislardi bana..hatta onu alırken 12 saat şarj edin demislerdi..

Şarj edilmeli mı edilmemeli mı bilmiyorum..ama telefon tamamen kapalıyken şarj olduğunu gözlerimle gördüm..
  • Bilgisayardaki virus telefona zarar vermese de telefon virus tasiyici gorevi gorebilir. Kendi bilgisayarindaki virus iphonenin hafizasina bulasip baska pc ye taktiginda o virusu obur pc ye bulastirabilir
  • bilgisayarına virüs bulaştırabilenleri anlamakta güçlük çekiyorum.. yıllardır bilgisayar kullanırım - kişisel bilgisayarım benden başkası kurcalamaz - ve hiç virüs sorunu yaşamadım..

sorunuza genel geçer cevaplar verilmiş.. şöyle söyleyeyim.. virüs dediğimiz şeyler zararlı kodlar kümesidir.. yahut tek bir zararlı kod da olabilir bu.. her işletim sisteminin anladığı bir dil vardır.. bu yüzden işletim sistemlerine özel virüsler yazılır, Mac için yazılan kod windows yahut linux tabanlı sistemlerde çalışamaz.. Apple şimdiye kadar herhangi bir virüs programı önermiyordu, çünkü Apple işletim sistemleri için sağlam virüsler yazılmaya uğraşılmazdı ancak yavaş yavaş Apple işletim sistemleri için de virüsler üretilmeye başlandı.. bu durum da Apple ı yeni bir güvenlik olayına girişmeye zorladı denebilir.. geçtiğimiz aylarda haberi çıkmıştı araştırırsak bulabiliriz rahatça..

sözün özü; direk sizi hedef alan bir tanıdığınız yoksa telefonunuza virüs bulaşması oldukça zor çünkü piyasada iOS için yazılan virüs sayısı oldukça düşük.. windowsa oranla belki binde1, belki 100binde1

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

sözün özü; direk sizi hedef alan bir tanıdığınız yoksa telefonunuza virüs bulaşması oldukça zor çünkü piyasada iOS için yazılan virüs sayısı oldukça düşük.. windowsa oranla belki binde1, belki 100binde1

evet ..bilgisayarınız muhtemelen windows'tur.windowsta çalışan virus ios'u etkilemez diye dusunuyorum...yeni tüm sistemlerde calışabilecek virus yapmadılarsa tabii :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aretha

quote:

Orijinalden alıntı: cekhu

quote:

Turkcell deki arkadaş standart telefon için söylenen uygulamayı söylemiş sana ama iphone için böyle birşey e gerek yok hem 1.5 gün yoğun kullanıyorsan gayet güzel.

Aslında çoğu yeni nesil batarya için böyle birşey yok ama hala "standart" konuşmadır o.

Ağğbii, 12 saat şarj (genelde şar"z" derler ya neyse) etmen gerekiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanriseven -- 4 Ekim 2011; 16:42:05 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.