Bildirim
Bilgisayar dan iPhone 3g ye ve iPhone4 e virüs bulasir mı?
Amazon.com.tr: : Tüm Kategoriler
https://www.amazon.com.tr/b?node=100489802031
16 sa. önce paylaşıldı
TP-Link Tapo T315, Akıllı Sıcaklık ve Nem Monitörü, Ücretsiz Veri Depolama, LCD Ekran, Gerçek Zamanlı Bildirimler, Pil Dahildir, Alexa ve Google Home ile Çalışır, Tapo Hub Gereklidir Ayrıca Satılır : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0BNYSVV3J?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Iphone a bilgisayardan trojan yukleyenleri gordum, bu sekilde butun konusmalarini mesajlarina emaillerine falan ulasiyorlar, gps den yerini anlik olarak tespit ediyorlar. Ama ozellikle bir islem yapilmak zorunda ve trojan aktif iken batarya cok cabuk bitiyor. -
Peki,diyelim ki bulaştı trojan..bunu nasıl anlarız ve yok edebiliriz telefondan? -
Yok oyle bir sey arkadas dalga gecmis seninle.Bilgisayardan trojan,virus gecmez iphone'a. -
apple ürünlerinin özelliğidir virüs bulaşmazquote:
Orijinalden alıntı: thanatosus
Yok oyle bir sey arkadas dalga gecmis seninle.Bilgisayardan trojan,virus gecmez iphone'a. -
Bende bulaşmaz diye duymuştum..emin olmak istedim sadece..
Teşekkür ederim.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ulwi
Iphone a bilgisayardan trojan yukleyenleri gordum, bu sekilde butun konusmalarini mesajlarina emaillerine falan ulasiyorlar, gps den yerini anlik olarak tespit ediyorlar. Ama ozellikle bir islem yapilmak zorunda ve trojan aktif iken batarya cok cabuk bitiyor.
Adamla niye dalga geçiyosun ki bilmiyordur belki ! Gönül rahatlığı ile kullan hocam sıkıntı olmaz :) -
Eyw kardesim sagol..
Konu başlığıyla pek alakası yok ama size bir şey daha sormak istiyorum,ben ilk ip4 u aldığımda şarjı tamamen bitsin 10 saat şarj edin demislerdi..ve o ilk şarjı ben baya zor bitirmiştim,10 saat şarj ederken tlfnu açık unutmusum(sim kapaliydi) ve o 2,5 gun yeten şarj artık 1,5 gun yetiyor..bu benim tlfnu açık şarj etmemden ötürü,yani yanlış mı şarj ettim,yoksa bu normal mı sizce?
Teşekkürler.. -
iphone kapalı şarj edilebiliniyormu?quote:
Orijinalden alıntı: cekhu
Eyw kardesim sagol..
Konu başlığıyla pek alakası yok ama size bir şey daha sormak istiyorum,ben ilk ip4 u aldığımda şarjı tamamen bitsin 10 saat şarj edin demislerdi..ve o ilk şarjı ben baya zor bitirmiştim,10 saat şarj ederken tlfnu açık unutmusum(sim kapaliydi) ve o 2,5 gun yeten şarj artık 1,5 gun yetiyor..bu benim tlfnu açık şarj etmemden ötürü,yani yanlış mı şarj ettim,yoksa bu normal mı sizce?
Teşekkürler.. -
Tabikide bu telefonda kapanabiliyor neticede..
Ha pardon siz kapalıyken şarj oluyor mu demek istemissiniz..
Oluyordur diye düşünüyorum..olmuyor mu yoksa?
Kafam karıştı:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cekhu -- 3 Mayıs 2011; 10:39:49 > -
quote:
Iphone ipad vb. kapali iken sarj olmaz. Siz cihazi kapatip sarja baglarsiniz o otomatik olarak acilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gduman -- 3 Mayıs 2011; 11:18:24 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gduman
quote:
Iphone ipad vb. kapali iken sarj olmaz. Siz cihazi kapatip sarja baglarsiniz o otomatik olarak acilir.
Ama şarja bağlayıp sonra kapatınca oluyor diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***
quote:
quote:
Ama şarja bağlayıp sonra kapatınca oluyor diye biliyorum
Bence bilmiyorsunda salliyorsun :)
-
apple ürünü kullanıyorsanız eğer hiç bir şekilde virüs bulazmaz çünki apple ürünleri için yazılan bir virüs malesef yokquote:
Orijinalden alıntı: gdumanquote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
telefon yazılımları bambaşka onlar için farklı virüs yazılımları yazılıyor pc'deki ona uymayacaktır taşımayacaktır
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Şimdi denedim yanımda iPhone 4 var. Şarja bağlı telefonu kapattım ekranda hiç bir şey yok şarj ediyor mu etmiyor mu anlaşılmıyo tabi. Ediyor mu etmiyor mu ki bilen var mı?
-
Benim bildiğim kapalıyken şarj olmuyor,hiçte denemedim...quote:
Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***quote:
quote:
quote:
quote:
Şimdi denedim yanımda iPhone 4 var. Şarja bağlı telefonu kapattım ekranda hiç bir şey yok şarj ediyor mu etmiyor mu anlaşılmıyo tabi. Ediyor mu etmiyor mu ki bilen var mı?
Alıntıları Göster
-
Virüs konusunda icini rahatlattiniz,herkese cok teşekkür ederim..
Kapalı şarj konusunu da ilk defa burada duydum cok şaşırdım..birazdan bakicam bakalım kapalıyken şarj olmuş mu olmamış mı,herkesi aydinlaticam :) -
Kapalıyken de şarj oluyor bilginize :) -
Arkadasim kim dedi ilk sarji bitir 10saat sarja koy die ama iphone larda bole bir isleme gerek yok.
Cunku bataryasi o tur batarya degil ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryan Oreily -- 3 Mayıs 2011; 18:38:42 > -
Yok korkma arkadas söyle anlatayim insandaki grip virusu nasil bilgisayara bulasmassa PC virusuda Iphonea bulasmaz ayri dunyalarin virusleri cunku biri digerine etki yapmaz sistemler farkli.Ayrica Apple ürünleri windows gibiyaygin kullanilmadigindan onlara pek virus yazmayla ugrasanda yok.quote:
Orijinalden alıntı: Ryan Oreily
Arkadasim kim dedi ilk sarji bitir 10saat sarja koy die ama iphone larda bole bir isleme gerek yok.
Cunku bataryasi o tur batarya degil ...
Benzer içerikler
- iphone kilitli sim yazıyor
- nfc kart kopyalama
- digiturk ekranda dönen yuvarlak nasıl kapatılır
- telefonla konuşurken neden kendi sesimi duyuyorum
- kayıt dışı olduğu tespit edilen imei ne demek
- apple passwords nedir
- snapchat nedir
- iphone uygulama kilidi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X