Şimdi Ara

iOS 7 yi 4s e OTA ile mi yoksa iTunes ile mi kurmak daha ssğlıklı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iOS 7 yi nasıl kurmak en temizi ve sağlıklısı olur yardım edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de merak ediyorum bu sorunun cevabını

• Valla ben ota ile kurdum hicbir sknti yok suan gayette akici bir sekilde kullaniyorum. Bazi arkadaslar kasmanin ne demek oldugunu bilmiyorlar sanirim :) animasyonlardan dolayi yavaslik olabilir ama kasma vs yok.

• Hocam itunes ile bilgisayara yedekleyin sonra restore edin yedegi yukleyin en sagliklisi

• itunes a baglayip dfu moda alip yeniden kurmak mantikli gibi, ben oyle yaptim en az ios 6 kadar hizli

• quote:

Orijinalden alıntı: bigfish.smallaxe

itunes a baglayip dfu moda alip yeniden kurmak mantikli gibi, ben oyle yaptim en az ios 6 kadar hizli

Restore derken iOS 7 finali indirip shift+güncelle ile indirdiğimiz yazılımı seçerek diyorsunuz değilmi

• quote:

itunes a baglayip dfu moda alip yeniden kurmak mantikli gibi, ben oyle yaptim en az ios 6 kadar hizli

Ben GM sürümü yüklemiştim şimdi dfu moda alıp temiz kurulum yapıyorum sanırım en sağlıklısı bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence her iki yöntemde ayni yola cikiyor. Cihaz uzerinde yeterince bos alaniniz yoksa en iyisi dfu mod ancak bos alan varsa ha cihazdan direk yuklemisin ha itunesten yukleyip yedegi geri yuklemissin hepsi ayni sey.
  • arkadasla ıtunes uzerınden ıos 7 y guncelledım guncelleme yapmadan once yedekleme yaptım fakat rehberım yuklenmedı ne yapmam lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

quote:

Restore derken iOS 7 finali indirip shift+güncelle ile indirdiğimiz yazılımı seçerek diyorsunuz değilmi

yok hocam itunes dfu ya alinca kurtarma modunda bir iphone bulundu, geri yukleyelimmi diyor ben oyle yaptim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DFU moda alıp iTunes üzerinden kurulum en sağlıklısı.
  • Ben hem telefonu hemde tableti cihaz üzerinden yaptım şuanlık bir sorun yok o değilde tatilim güme gidiyo cihazları kurcalamaktan odadan dışarı çıkamıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtunes üzerinden yedekleme yapmayı biliyorum fakat restore etmeyi bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ? Restore edip güncelleme yapıp tekrar yedeğimi nasıl yüklerim

• --caner-- kullanıcısına yanıt
    itunnes üzerinden ios 7 yüklemek derken iphone u geri yüklemeyi mi kastediliyor.. tel açıkken shift+güncelle ile mi...

ne yapmalıyız..
  • Otadan yuklersen sismis olan bi sistemin uzerine kurarsin itunesle kurarsan temiz bi kurulum olur sistem yine siser bi zaman sonra yani uzun vadede sonuc ayni bana gore

• itunnes derken telefon dfu modunda shitf+geri yükle ile indirdiğimiz yazılımı seçerek mi. yoksa telefon açıkken shift+güncelle ile mi nasıl...
  • quote:

Orijinalden alıntı: --caner--

itunnes derken telefon dfu modunda shitf+geri yükle ile indirdiğimiz yazılımı seçerek mi. yoksa telefon açıkken shift+güncelle ile mi nasıl...

Shift restore yapmak icin dfu moda almak gereklide bu yontemi cok lazim olmadikca kullanmaya gerek yok direk guncelle deyin itunesden

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.