Arkadaşlar bilgisayarım çok eskidi artık ya yeni bilgisayar dizcem yada yeni bir kasa alcam. Kasa hayatım boyunca hiç dizmedim,kolay bişey mi bimiyorum.Eger kolaysa bir bilgisayar dizmek sorunlu olur mu ? Yani parçalarını yerine takabilirim ama bilgisayarı çalıştırdıgımda sorunlar yaşarmıyım?Bunlar sorularımdı
Eger sorun yaşamassın diyorsanız bana vatan dan bir bilgisayar dizip burdan paylaşırsanız çok sevinirim.
Yardımcı olacaklar şimdiden TEŞEKKÜRLER
Bütçe:En Fazla 1.000 TL
Vatanda montaj yapıyorlar kafana takma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Vatanda ücretsiz montaj yapıyorlar. Ne taktıklarına güvenmem diyosan eğer sana zaten kutularını veriolar parçaların
Teşekkürler arkadaşlar.Bide vatandan bi kasanın parçaları önerseniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mutaw
Arkadaşlar bilgisayarım çok eskidi artık ya yeni bilgisayar dizcem yada yeni bir kasa alcam. Kasa hayatım boyunca hiç dizmedim,kolay bişey mi bimiyorum.Eger kolaysa bir bilgisayar dizmek sorunlu olur mu ? Yani parçalarını yerine takabilirim ama bilgisayarı çalıştırdıgımda sorunlar yaşarmıyım?Bunlar sorularımdı
Eger sorun yaşamassın diyorsanız bana vatan dan bir bilgisayar dizip burdan paylaşırsanız çok sevinirim.
Yardımcı olacaklar şimdiden TEŞEKKÜRLER
Bütçe:En Fazla 1.000 TL
Olaya monitör de dahilmi ? Kasa+PSU var mı elinde. Kaç watt ? Yada elinde kullanabileceğin neler var ?
Monitörsüz olarak kasa+PSU dahil şu olur; ------------------------------------------------------------------------------------- 168 TL = 500 watt Coolermaster CMP-350 kasa 197 TL = MSI 970A G46 anakart 366 TL = AMD FX-6300 . 67 TL = 4 GB tek modül 1600-CL9 Patriot ViperX ram 148 TL = 500 GB Seagate Barracuda sata3/7200 rpm/16MB cache disk 275 TL = 1 GB Sapphire HD-7770 GDDR5 ------------------------------------------------------------------------------------- Toplam 1221 TL olup %25 indirimle 995 TL eder.