Şimdi Ara

Bilgisayar Donanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi günler, bilgisayar topluyorum bilgisayarımın parçaları 3-4 ay içinde gelecek yurt dışından gelecek parçalarda mevcut. Ancak işlemcimi Türkiyeden aldım bir kaç gün önce Ryzen 5 5600 aldım. İşlemcim geldi ancak test edebileceğim bir sistemim maalesef yok, kutusunda hiç açılmadan duracak 3-4 ay kadar. 2 Sorum var

1- Ürün arızalı çıkarsa aldığı yere iade edemeyeceğim için garantiye göndermek durumunda kalacağım, bu durumda benden para isteme gibi bir şey yaşanır mı? Aldığım firmaya sordum bu konu hakkında bilgimiz bulunmamakta dediler bende size danışmak istedim.

2- Anakart olarak Gigabyte b450m s2h almayı düşünüyorum ama sanırım bu anakartlar bios update yapmadan ryzen 5 5600 desteklemiyor, elimde eski bir ryzen işlemcim de yok bunu nasıl çözerim direkt destekleyen bu fiyatlarda bi anakart var mıdır tavsiye edebileceğiniz veya işlemci olmadan bios update yapabilen anakartlar varmış sanırım onlardan mı kullanmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qwertyklave -- 16 Aralık 2022; 14:49:29 >

• İlk sorun için ürünü 0 faturalı garantili aldın islemciler 36 ay garantili diye biliyorum olası problem de aldığın firmaya iade eder veya değişim yapabilirsin fatura süresi boyunca sıkıntı yasamassin

İkinci sorun için evet ryzen 5000 serisi için b450 sh2 bios uptade ile gelebilir veya gelmeyebilir benim tavsiyem yeni nesil bir anakart kullanmaniz yönünde olacaktır anakart kötü değil ancak eğer bios uptade eski gelirse sistem acilmaz yapacaganiz şey ya eski bir işlemci bulup sistemi açıp güncel uptade yüklemek yada ürün faturali garantili Türkiye içinde alındıysa bios uptade için yetkili servisine gondereceksiniz olmaz olmaz değil herşeyin çözüm yolu muhakkak vardır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam teşekkür ederim, bu yüzden Asus Prime B450M-A II almayı tercih ettim bunda eski bir işlemciye ihtiyaç duymadan bios update yapılabiliyor.

• merhabalar asus b450m-k 2 modelini değerlendire bilirsin flash back olması senin işlemcine uyum sağlamakta kolaylık sağlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar
    12 sa. önce açıldı
    bilgisayar bileşenleri
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.