Şimdi Ara

''Bilgisayar Donanım Teknik Servis'' iş yeri açmak için ne yapmam gerekiyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu işte para kazanmak için ya bu işten anlayan bilgili biri olacaksın yada kurnaz.4 ay önce eski pc min sesi gelmemeye başladı.Sorunu az çok anlama rağmen çözemedim.Artık dayanadım küçük bir teknik servise getirdim adam da tanıdığımız biri.Neyse ertesi gün aldım pc yi ama adama bi ton para verdim.Ses kartını değiştim dedi ve anakart felanda değişmiş onlarda sıkıntılıymış.Ve bendn habersiz format atmış.30 lirada ordan çarptı.Eve gittim eski parçaları aldım.Eski ses kartını taktım ses geldi.Meğer anladım ki benim sadece ses girişinde sıkıntı varmış.Küçük kardeşim kabloyu çıkartırken bozmuş orayı.Yani adam 5 liralık işleme 130 lira çarptı beni ;)
  • Yeni konu açmaya gerek görmedim bu aralar işsizim
    Bilgisayar konusunda çok iyi anlarım, eğitimim bu yönde, çocukluğumdan bu yana bu meretlerin içindeyim,iş öğrenmek için internet kafede ücretsiz çalıştığım zamanlar bile oldu.

Bizim burdaki bilgisayarcılar tırt, birtanesi benim eski öğrenci halk eğitimde çalışırken. Bazen benden destek alır çözemedikleri sorun vs olduğunda.
    Biraz maraz yapım, ve yerime kadrolu bilgisayar öğretmeni devlet atayınca Halk eğitimden sepetlediler. "Yok batarsın, yok bitersin" denen yorumları istemiyorum.

Çünkü yapabileceğim, daha doğrusu başka bir özelliğim yok.

Bu işi yapanlardan sadece şu tavsiyeyi istiyorum.

Gerekli alet-erdavatı(tornavida-matkap seti, temizleme aparatları , günlük hayatta lazım olacak kablolar, donımları vs. Nerden temin ediyorsunuz ?

Bayilik nedir? işe yarar birşeymidir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Violet Evergarden

Yeni konu açmaya gerek görmedim bu aralar işsizim
    Bilgisayar konusunda çok iyi anlarım, eğitimim bu yönde, çocukluğumdan bu yana bu meretlerin içindeyim,iş öğrenmek için internet kafede ücretsiz çalıştığım zamanlar bile oldu.

Bizim burdaki bilgisayarcılar tırt, birtanesi benim eski öğrenci halk eğitimde çalışırken. Bazen benden destek alır çözemedikleri sorun vs olduğunda.
    Biraz maraz yapım, ve yerime kadrolu bilgisayar öğretmeni devlet atayınca Halk eğitimden sepetlediler. "Yok batarsın, yok bitersin" denen yorumları istemiyorum.

Çünkü yapabileceğim, daha doğrusu başka bir özelliğim yok.

Bu işi yapanlardan sadece şu tavsiyeyi istiyorum.

Gerekli alet-erdavatı(tornavida-matkap seti, temizleme aparatları , günlük hayatta lazım olacak kablolar, donımları vs. Nerden temin ediyorsunuz ?

Bayilik nedir? işe yarar birşeymidir?
    ben o zamanlar açtım kapattım hevesimi aldım pek bişey kazanmadım ama zorlamadımda hatta gevşek çalıştım diyebilir keyf yaptım dükkanda =)

alet edevat önemli şeyler değilki ben bir tane uzun yıldız tornavida ile her işimi görüyordum

ama istemediğin cevaba gelirsek kazanamazsın bence para kazanıcak birşeyler yap

• makavel1 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah teşekkür ederim
    Şansımı denemek istiyorum. Kendime değil diğer bilgisayarcıların beceriksizliğine güveniyorum.

akmasa da damlasın bizimkisi boş durmak istemiyorum başka işte yok zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Violet Evergarden -- 21 Nisan 2019; 21:7:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.