Şimdi Ara

bilgisayar donanımlarını yükselteceğim pek anlamıyorum lütfen yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2007 yılında sadece internete girmek ve bazı basit şeyleri yapmak için aldığım bilgisayarıı artık yükseltip istediğim oyunları oynamak isitiyorum. (özellikle pes 2012 :) )
    faturasından baktım parçalrı aşağıda yazacağım pes 2012 için önerilen sistem gereksinimleri ve tavsiye üzerine benim almayı düşündüğüm parçalar aşağıda yazmaktadır. ancak bununla ilgili kafam karışık zira parça maliyetleri oldukça yükske çıkıyor. lütfen yardım arkadaşlar sizce bu parçaları almam uygun olurmu ve sistem gerçekte yüksek özellikte olur mu?

bilgisayar faturasaında yazan parçalar:
    1. intel e 240 pentium duel core 1,60 ghz işlemci
    2. veritech ddr2 mem 1 gb 667ram
    3. asus minboard p5gc-mx 945gz cure 2ddd ddr2-677 pci

pes 2012 istenen sistem gereksinimleri:
    Windows XP SP3, Vista SP2, 7
    Intel Core2 Duo 2.0GHz veya eşdeğeri işlemci
    2GB RAM
    DirectX 9.0c uyumlu video kartı. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 veya AMD ATI Radeon HD2600 veya daha gelişmiş)

almayı düşündüğüm parçalar:
    1. amd apu a8-3870k 4 mb 3ghz 4 çekirdekli işlemci- 240 tl
    2. asus f1a55-m lx ddr3 anakart- 120 tl
    3. VTX3D Radeon HD6570 2GB 256bit DDR3 PCI-E VX6570 2GBK3-H Ekran kartı- 120 tl
    4. Kingston 4GB (1x4GB) DDR3 1866MHz KHX1866C9D3/4G - 57 tl

şimdi bu fiyatlara baktığımız zaman baya maliyetlki oluyor ne öneriyorsunuz arkadaşlar bu maliyeti biraz daha düşürmemeiz mümkünmü? bu konuda görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler :)

• intel core duo e7400 2.8 ghz 2 çekirdek

100 liralık bir anakart asus p5g41t-m lx

2 gb ddr3 1333 mhz ram

nvidia ge force 9500 gt ekran kartı

bu sistemle pes 13 ü full ayar oynuyorum

düşündüğün parçalar sana oynamazda fazla bile gelir hocam ekran kartını kısabilirsin belki işlemciyide
  • hannibal222,

öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim. peki senin önerdiğin şeyler varmıdır. ben biraz teknoloji cahiliyim yardım edersen sevinirim :)
  • yokmu yardım eden :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: adem_tass

hannibal222,

öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim. peki senin önerdiğin şeyler varmıdır. ben biraz teknoloji cahiliyim yardım edersen sevinirim :)

önerebilceğim bişey yokta ben bu sistemle full ayar oynadım sıkıntısız daha uygun fiyata uygun bişeyler bulabilirsin
  • Bütçe ?
  • en fazla 500 tl bütçe ayırabilirim

• öncelikle yardımcı olmaya çalıştığın için tşk ederim. :) fiyat biraz fazla geldi bu fiystı biraz daha düşürmemiz mümkünmü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.