merhaba arkadaşlar 2007 yılında sadece internete girmek ve bazı basit şeyleri yapmak için aldığım bilgisayarıı artık yükseltip istediğim oyunları oynamak isitiyorum. (özellikle pes 2012 :) ) faturasından baktım parçalrı aşağıda yazacağım pes 2012 için önerilen sistem gereksinimleri ve tavsiye üzerine benim almayı düşündüğüm parçalar aşağıda yazmaktadır. ancak bununla ilgili kafam karışık zira parça maliyetleri oldukça yükske çıkıyor. lütfen yardım arkadaşlar sizce bu parçaları almam uygun olurmu ve sistem gerçekte yüksek özellikte olur mu?
bilgisayar faturasaında yazan parçalar: 1. intel e 240 pentium duel core 1,60 ghz işlemci 2. veritech ddr2 mem 1 gb 667ram 3. asus minboard p5gc-mx 945gz cure 2ddd ddr2-677 pci
pes 2012 istenen sistem gereksinimleri: Windows XP SP3, Vista SP2, 7 Intel Core2 Duo 2.0GHz veya eşdeğeri işlemci 2GB RAM DirectX 9.0c uyumlu video kartı. 512MB Pixel Shader 3.0 (NVIDIA GeForce 7900 veya AMD ATI Radeon HD2600 veya daha gelişmiş)
şimdi bu fiyatlara baktığımız zaman baya maliyetlki oluyor ne öneriyorsunuz arkadaşlar bu maliyeti biraz daha düşürmemeiz mümkünmü? bu konuda görüşlerinizi bekliyorum. şimdiden teşekkürler :)
intel core duo e7400 2.8 ghz 2 çekirdek
100 liralık bir anakart asus p5g41t-m lx
2 gb ddr3 1333 mhz ram
nvidia ge force 9500 gt ekran kartı
bu sistemle pes 13 ü full ayar oynuyorum
düşündüğün parçalar sana oynamazda fazla bile gelir hocam ekran kartını kısabilirsin belki işlemciyide
hannibal222,
öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim. peki senin önerdiğin şeyler varmıdır. ben biraz teknoloji cahiliyim yardım edersen sevinirim :)
yokmu yardım eden :)
quote:
Orijinalden alıntı: adem_tass
hannibal222,
öncelikle cvp verdiğin için tşk ederim. peki senin önerdiğin şeyler varmıdır. ben biraz teknoloji cahiliyim yardım edersen sevinirim :)
önerebilceğim bişey yokta ben bu sistemle full ayar oynadım sıkıntısız daha uygun fiyata uygun bişeyler bulabilirsin