Arkadaşlar merhaba ilk defa bir konu açıyorum. Ben 20 gün evvel falan bir bilgisayar topladım bilgisayarı ilk bağladığım günden beri bir sorun var oyunu oynadıktan bir süre 15 20 dakika bazen 4-5 saat sonra bir anda donuyordu ve sadece reset atarak düzeliyodu bu bir kaç gündür donmuyo ama başka bir sorun başladı şimdide oyunum Lol (League of Legends) e benzer bi oyun, oyun bitince lobiye geçiyor yani window moda geçiyor sadece lobiye geçerken günde 5-6 kez donma yapıyo ve görev yöneticisinden hiç bi şekilde kapanmıyo tepki vermiyor.Ekran kartı driver güncel windows'um güncel win7 ultimate kullanıyorum 2 gündürde reset atmak zorunda kaldığım için windows başlarken siyah erkanda kalıyor kapatıp bi süre bekliyip açıyorum mecbur.Sıcaklık değerlerim normal virüs yok yeni formatlandı sorun hala devam ediyor parçalarımı kendim seçtim bütceme göre uyumlu zannediyorum ama olmayada bilir çok fazla anlamam ama birazcık bilirim iyi anlayan arkadaşlardan yardım bekliyorum... özelliklerimi yazacağım lütfen yardımcı olun...