Şimdi Ara

Bilgisayar Donuyo Ama Çok Garip Yardım :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 .. 5 ay önce Vatan Bilgisayardan Pc Topladım müthiş çalışıyodu Son 2 . 3 gündür pc de garip bir donma yaşanıyor .. Bilgisayar normal açılıyor müzik felan açıyorum internette takılırken 5dk içinde donnuyo ama (Buraya Dikkat) Mause Klavye çaılışmaya Devam Ediyor Ctrl+Alt+Del Seçeneği bile açılabliyor fakat hiç birseye tıklanmıyor Lütfen Yardım Edin !!!!!!

• Kasa içinin temizlenme zamanı gelmiş, ayrıca format atılması da gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seugma -- 15 Haziran 2011; 15:20:24 >
  • Kasayı Temizledim Şimdi 30dkdır donmuyo ama herhangi bi şarkı oyun açiim anında donuyo format yeterli olur mu işlemcide Sorun varsa çok kötü olur ne diyosun ??
  • 4 - 5 aydır temizlenmemiş bir bilgisayardan bahsediyoruz sanırım, çalıştığım yere bazen 2 - 3 aylık temizlenmemiş kasalar geliyor, durumları içler acısı . İçinde ki tozlardan ziyade, işlemci fanının sökülüp komple temizlenmesi gerekebilir, işlemci macunun da değişmesi gerekir ama işlemciyi temizlemek zordur onun için bilir kişiden yardım alman gerekir. Bütün bunları yaptıktan sonra bir de format atarsan bilgisayarın ilk günkü gibi hızlı çalışacaktır.
  • Saol KArdeşim Eyww
  • Önemli değil yaşım 24 bu arada
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.