Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarımda donma problemi var fakat bunca yıldır böyle bir şey görmedim. Bilgisayar 1-2 dakika düzgün çalışıyor sonra kendini 5-10 saniye tamamen bırakıyor o sırada fareyi dahi hareket ettiremediğim oluyor.(oyun oynuyorsam 15-20 saniyeye kadar sarkıyor bu durum maalesef) Virüs taraması yaptım çıkan 3-5 virüs onlarda istenmeyen reklam virüsleri ve usb virüsü yani konuyla alakası olmayan virüsler. Kasanın içi deseniz temizleyeli 2-3 hafta oldu şu an içi gıcır gıcır diyebilirim açmadan. Yalnız tek sorun ne kadar temizlesem de kaldığım odayı dahi ısıtıyor soba gibi mübarek. Yardımlarınızı bekliyorum
Pc nin ısınması anlık donmalara sebep olmaz. Farklı HDD ye işletim sistemi kurup deneme imkanın varsa bi dene derim. Sorununun HDD den kaynaklandığını düşünüyorum, kolay gelsin.
Öncelikle teşekkürler cevabınız için ben de internette de biraz bakındım fakat bu sorunu yaşayan biri yok en azından benim kadar kötüsü yok. Ben de hdd den kaynaklandığından şüpheleniyordum zaten yarın bir teknik servise uğrayacağım galiba.Başka fikri olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme