Şimdi Ara

Bilgisayar Dünyasında %22 indirim [Hepsiburada] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
210
Cevap
7
Favori
27.984
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    eylül sonunda zaten 1399 tl idi. spesifik olarak 2 aydır bu ürünü takip ediyordum. bakalım ne yapacaklar diye ama şaşırtmadılar yine. Vatanda fiyatı zaten 1499tl. 100 tl fark için bir hafta kargo bekleyip nasıl bir ürün çıkacağını bekleyeceğime gider mağazadan alırım.

Bu konudan hariç bir de ssd bakıyorum. ucuz orta yollu laptopa windows kursam yeterli diye 240gb sandiske bakmıştım. 200tl idi 179 a düşürmüşler saolsunlar. 20 tl için mi yılda 1 kez gelen büyük indirim diyorlar şimdi bu işe. Yanlış anlaşılmasın kastım sadece HB ye değil diğer firmalarda bundan hallice.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

O zaman samsung va panelli 27 inc james donkeyi alalım 1199 a
    27 inç dusunen varsa değerlendirebilir.
    Ama gamepower'in yeni modelindeki panel, eski modellerindekilere göre çok daha iyi ve güncel. Eşeği bilmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O zaman ya gamepowerı ya eşeği düşünelim. İncehesapta taksit yapmıyor yav vade farkı alıyormuş şimdi gördüm. Aoc 75 hz den geçicez bakalım umarım iyi olur.
  • aylardır 5299 a satılan eski macbook airi efsane fırsat 5299 diye satıyo
  • Momon. kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Vatandan alabilirim. 1 adet ölü piksel çıksa dahi Vatan değişim-iade yapıyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Üye girişi yapamıyorum başka bu sorunu yaşayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuroxy

O zaman ya gamepowerı ya eşeği düşünelim. İncehesapta taksit yapmıyor yav vade farkı alıyormuş şimdi gördüm. Aoc 75 hz den geçicez bakalım umarım iyi olur.
    Eğer 144 FPS alacak sistemin varsa aradaki farkı görünce dibin düşecek.

• İmzadaki sistem mevcut hocam çok fazla alamasak da ilerde yükseltiriz elbette. Sağolun gamepowerı alayım ben şunu
    www.hepsiburada.com
    GamePower GPR24C1MS144 24" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/gamepower-gpr24c1ms144-24-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-curved-monitor-p-HBV00000NATUY

• GiveMeYourLife G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu firmalar babamızın firması değil ben her zaman bizden (tüketiciden) yanayım. Yanlış yönlendirmek istemem ama mağazaya gidip ürünü aldığınızda orada açıp denemek isterseniz yani kutu açılımını ve monitör testini yapmak isterseniz gözleri önünde yapıp deneyip sorun yoksa teşekkür edip çıkarsınız. 100 tl fark için ben şahsen vatan, mediamarkt, teknosa gibi firmaları tercih ederdim.
  • Tn panel ama fiyat iyi 144 hz 1 ms
    www.hepsiburada.com
    Acer KG241QPbiip 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/acer-kg241qpbiip-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-full-hd-monitor-p-HBV00000OEBWO
  • Arkadaşlar merhaba

Aynı anda hergün 2 render alabileceğimiz , sürekli render ve oyun üzerine çalıştıracağımız notebook arıyorum

10.000 TL bütçem var şimdiden çok ama çok teşekkür ederim .
  • Msi gtx 1660 armor fiyatı gayet iyi, rx 590 da iyi fiyat görmüş. Ama bilin bakalım ne yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Laptop tavsiyesi var mı arkadaşlar i7, 17.3” bişeyler bakıyorum bu iyi gibi sanki?

• Arkadaşlar mühendislik programları ve pubg vs oyunları oynayabileceğim 7500-8000 TL arası PC ariyorum öneriniz var mı ?

• www.hepsiburada.com
    MSI Z390-A PRO SOKET 1151 DDR4 4400(OC) VGA DP M.2 USB3.1 Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-z390-a-pro-soket-1151-ddr4-4400-oc-vga-dp-m-2-usb3-1-atx-p-HBV00000EGS64?magaza=Hepsiburada

Msi z390 anakart 827 lira, fiyat uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7735754F2

Fiyatta bindirim yapıcam diye ayarı kaçırmışlar.
    Vatan fiyatı daha uygun -->

• Bu fiyata 1660 ti var mi? Max q fakat bu sayede ağırlığı 1.86 kg. Hem hafif hem oyun bilgisayarı isteyenler için iyi bir seçenek.

• Alacağınız ürünü İsmini kopyala google yapıştır hangi sitede daha uygun görebilirsiniz

Vatanda daha uygun biraz araştırın!
    www.vatanbilgisayar.com
    Msi Z390-A Pro Intel Z390 Socket 1151 Anakart Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-z390-a-pro-intel-z390-socket-1151-v-2-ddr4-4400mhz-o-c-usb3-1-anakart.html

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.