Şimdi Ara

Bilgisayar durup dururken kapandı, açılmıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bir öneride bulunayım mı? vidalarında zaten tornavida izi vardır.Aç anakarta elektrik ver tam bozulsun gönder tahminim anakartta bire sorun vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriBeyfendi

hocam biz sorunu bulsakta bu servis elemanları bi kere sorun yok dediler mi geri çeviremezsiniz.bence hakkınızı yasal yollardan arayın

bi daha göndereceğim sanırım bilgisayarı.. çalışmıyor şu an ne yaptıysam..

quote:

Orijinalden alıntı: AtiMX4

bir öneride bulunayım mı? vidalarında zaten tornavida izi vardır.Aç anakarta elektrik ver tam bozulsun gönder tahminim anakartta bire sorun vardır.

tamir görmemiş hocam.. ilk gönderdiğimde bilgisayar çalışmış nasıl olduysa.. sanırım statik elektrik birikmesi var.. power tuşuna basılı tutuyorum 15-20 saniye.. ama yine çalışmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CxCxCx

bilgisayarı şarj kablosunu çıkartıp açma tuşuna uzunca basılı tutsana 10 sn kadar. Ben öle yaptım aynı sorun bende de olmuştu

Bu sayede bir arkadaşımın laptop'u açtık saol dostum

Konuyu açan arkadaşada geçmiş olsun
  • Bugün laptopu servise götürdüm.. Adam prize taktı, çalıştı bilgisayar.. Batarya ile de çalıştı, bataryasız da çalıştı.. Sanırım evdeki elektrik tesisatında bir sorun var.. Şu an bataryadan açtım bilgisayarı.. Adaptörü taksam muhtemelen yine bir süre sonra açılmayacak bilgisayar..

Sorun ne olabilir acaba arkadaşlar, nasıl çözebilirim ?
  • topraklı priz kullanmaya özen göster
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.