2 gün evde yoktum ve 3 yıldır düzgün çalışan bilgisayar, 2gün öncesine kadar düzgün çalışan bilgisayar şimdi sorun çıkartıyor.
Bilgisayara yeni bir harddisk ve DVD-RW taktım. Sonra bilgisayarı açtım ve çalıştığını görünce kasayı yerine sürdüm, bu sırada kapandı.Yanlışlıkla reset e bastım sandım dikkat etmedim.Bilgisayar açıldıktan sonra yan kapaktaki fanın önünü açmak açısından azıcık sürükledim ve kapandı.Bundan sonraki denemelerimde de aynı sonuçlar çıktı.
Yeni donanımları çıkarttım ve öyle denedim, başka neden olabilir ki diyerek ama yine aynı sorun :/
Daha önce böyle bir sorunla karşılaşmış, çözümü tecrübe etmiş veya öneride bulunacak birisi var mı acaba.
Aklıma pek bir şey gelmiyor
prize taktığın güç kablosunu kontrol et gevşeklik var mı yok mu ondandır büyük bi ihtimal.
Mevcut PSU sorunlarında ve herhangi bir iç bileşenin kasa ile temas ettiği durumlarda (şase) bu tür sorunlarla karşılaşılır genelde.Tüm bileşenleri söküp (anakart dahil) dikkatlice yeniden montajlamak sorununuzu çözebilir.
benzer bir sekilde anakartimda catlak vardi kasayi oynatinca surekli reset atip acilip kapaniyordu benzer bisey olabilir hocam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme