Benim bi Acer Aspire v3-571g bilgisayarım var biraz sorunlu heralde benden kaynaklanıyor. Birkaç ay önce bilgisayar bir hata verdi ben de vatan bilgisayarın teknik servisine götürdüm. Dediler bilgisayarın recoverysi silinmiş burada yapamayız göndermemiz lazım. 1 hafta sonra pc geldi bilgisayarın hdd değiştirildi ve işletim sistemi kuruldu dendi. recoveryide tekrar silmeyin diye eklediler. Aynı gün hatta aldıktan 2 sat sonra aynı hata ile tekrar götürdüm adam şaşırdı. Sürekli aynı hata olursa yani 5 kere aynı sebepten arıza verirse bilgisayarın yenisini veriyorlarmış elindeki kağıtları sakla dedi. Gönderdik geldi hiç bir sorun yoktu 1 ay sonra yine aynı problem çıktı düşündün bu pc neden böyle oluyor. Hep bozulmadan önce ne yaptığımı düşündüm aklıma geldi oyun oynarken sinirlenip bilgisayara sert bir şekilde klavyenin alt tarafına bozuluyor. Tekrar verdim yine tamir ettiler şimdi pc elimde yine bir sorun yok tabi çizik bve kullanıcı hataları hariç. Benim aklıma gelen şu ben bu bilgisayarı vura vura hış etsem yine aynı hata gelse yine tamir etsinler yine ben bozayım böylelikle 5e tamamlanmış oluyor :D bana bilgisayarın yenisini verirler mi bunu merak ettim bilgisi olan varsa yardım edebilirse mutlu olurum.
Vermezler neden böyle bir şey yapıyorsun hem inşallah vermezler bunuda vatanbilgisayara ve acere mail atıyorum konuyu