Şimdi Ara

Bilgisayar Harici Diskimi Okuyor ama Görmüyor Açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evdeki bilgisayar ve laptopa format attım Win7 yükledim ikisine de. Flash disk takınca okuyor güzelce de açılıyor ancak harici belleğimi takınca bilgisayardan sadece okuma sesi geliyor ve harici diskin içine giremiyorum. Acaba harici diske mi birşey oldu diye televizyonun usb girişine taktım orda gayet açılıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Bir de harici diski bilgisayardan çıkardığım an bilgisayar ekranında uyarı çıkıyor biçimlendirmeniz gerekli diye biçimlendir diyorum ama disk takılı olmadığı için gerçekleşmiyor, diski takınca da böyle bir hata vermiyor anlamadım gitti tam çıkarınca hatayı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rumpelstilzchen -- 26 Ağustos 2013; 13:46:32 >

• Güncel.
  • Bu sorunu yaşayan biri yok mu? İnternetteki yöntemleri denedim olmuyor bir türlü, harici diskimi televizyonun usb girişine taktığımda görüyor içindekilere erişebiliyorum ancak bilgisayarda olmuyor bir türlü. En azından içindekileri görüp bilgisayara aktarmak istiyorum sonra da format atarım bir şekilde yok mu bilen?
  • Tamam hadi bilmiyorsunuz, herşeyden vazgeçtim dosyalar silinsin format da atamıyorum zaten, bilgisayar tamircisine götürsem halleder mi çok para alır mı?
  • aygıt yöneticisine gir soldan disk yönetimine gir hdd gözüküyorsa orda biçimlendir yada teamwire varsa adı yanlış olabilir ver yapıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yavuz009

aygıt yöneticisine gir soldan disk yönetimine gir hdd gözüküyorsa orda biçimlendir yada teamwire varsa adı yanlış olabilir ver yapıyım

Teşekkürler yorumunuz iiçin dediğiniz yere girince işlem yapamıyorum zaten pc yavaslayip donar gibi oluyor tamirciye verdim bakicak yarina kadar ne olduğuna

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam ben bu kadar biliyorum yardımcı olduysam ne mutlu
  • hocam problem ne oldu? çözebildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror05

hocam problem ne oldu? çözebildin mi?

Evet çözdüm şöyleki aşağıda yüklediğim fotoğrafta harddiskin 2 tane USB girişi var. Bilgisayara harddiski bağlarken bu 2 girişi de bilgisayarın USB sine takmam gerekiyormuş. Şimdiye kadar hep tekini takarak çalıştırıyordum, diğer giriş ekstra güç kaynağı sağlıyormuş ikisini birden takıp pc ye tanıtımda sorun çözüldü, artık tek taksam bile görüp algılıyor hemen dosyalar da hiç zarar görmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TargetMan

quote:

Orijinalden alıntı: conqueror05

hocam problem ne oldu? çözebildin mi?

Evet çözdüm şöyleki aşağıda yüklediğim fotoğrafta harddiskin 2 tane USB girişi var. Bilgisayara harddiski bağlarken bu 2 girişi de bilgisayarın USB sine takmam gerekiyormuş. Şimdiye kadar hep tekini takarak çalıştırıyordum, diğer giriş ekstra güç kaynağı sağlıyormuş ikisini birden takıp pc ye tanıtımda sorun çözüldü, artık tek taksam bile görüp algılıyor hemen dosyalar da hiç zarar görmedi

yüklediğin fotoğrafı göremiyorum ?

• conqueror05 C kullanıcısına yanıt
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.