Şimdi Ara

Bilgisayar hdd görüyor fakat bilgisayarımda yer almıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
121.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mazurek

Biçimlendirme bitti fakat hdd ye dosya atmaya çalışırken bu hatayı alıyorum

Bilgisayar hdd görüyor fakat bilgisayarımda yer almıyor

Yok mudur bi çözümü bu hatanın?
  • merhaba ben,mde d,sk başlatımadı sorunum var çözümü bir türlü bulamadım bilgisayarımda kullandığım sata 3.5' harddiski wd my book taşınabilir kutusuna taktım cihazı bilgisayara bağladığımda ışık yanıyor bilgisayarımda görünmüyor disk yöneticisinde cihaz başlatılmadı diyor mbr olarak format atmaya çalışıyor ama atamıyor çözümü bilen arkadaş varsa çok sevinirim bu arada hard disk normal bilgisayarda bağlıyken çalışıyor
  • quote:

* Buradan Harici USB Disk 'inizin herhangi bir sürücü harfi atanmamış ise, sağ tıklayarak "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir..." seçeneğine tıklayınız. Buradan kullanımda olmayan bir sürücü harfini "Ekle" diyerek sürücünüze atayınız.

Bende "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" aktif değil elimdeki tüm usb hdd ler flashdiskleri denedim olmuyor.
  • USB Bellek takılıyken Disk yönetiminden Harf atama bölümü pasifti gene aynı bölümde Birim sil diyerek USB Belleği formatladım bilgisiyarım USB Belleği gördü AMA başka bir başka usb bellek yada taşınabilir hdd takıyorum gene görmüyor ilk formatladığım USB Belleği görüyor. nasıl çözücem ben bu işi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rasit019 -- 1 Nisan 2018; 12:30:59 >
  • arkadaşlar merhaba, açıkçası bana anlatıldığı kadar sizden yardım isteyeceğim. sorunu yaşayan babam kendisi izmir'de ben kayseri'deyim.cumartesi izmir'de olacağım eğer yardımcı olursanız çözümlerinzi o gün deneyeceğim.

harici diski bilgisayara takınca bilgisayar görmemiş. sanırım kendisi internette bir araştırma yapmış ve bilgisayar yöneticisi-disk yönetimi-sürücü harfi değiştirip sürücüyü harflendirmiş. ancak şu anda sürücünün içindeki hiçbir şey görünmüyor. boş gibi duruyor. özelliklere girmesini boyutunu sordum. 1tb lık diskin 915gb boş 15gb kullanılır yazıyormuş. yani kısacası ortalama 70gb nerede belli değil. aldığım bilgiye göre biçimlendirme yapılmamış.

kendisi biraz yaşlı ve eski fotoğraflarını bulup tarattırmış içine koymuştu. şu an biraz üzgün yardımcı olan olursa çok memnun olurum.

• 1tb hddler zaten yaklasik 930gb felan kullanilir alan verir.70 gb giden bir sey olmamistir bence.Harf degistirme ile de bicimlendirme gerceklesmez zaten.Gidince baktiktan sonra bakarsan daha iyi olur.Belki duruyordur her sey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 26 Temmuz 2018; 17:2:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar tekrar,

eve ulaştım,harici disk burada.  Bilgisayar hdd görüyor fakat bilgisayarımda yer almıyor

ekran görüntüsünü paylaşıyorum içeriğinin.

anlatılan size anlattığım gibi. pcye ilk bağlamada açılmıyor/görünmüyor.sonrasında internet üzerinden yapılan aramada sürücü adı değişimi yapın yazan bir yazıyı okuyor ve sürücü adı değişiyor.(bilgisayar yönetimi>disk yönetiminden)biçimlendirme yok-virüs programı ile yapılan bir eylem yok.

varsa benim yapabileceğim kolay çözüm öneriniz denemek isterim. bence bu sürücü boş/silinmiş, içinde gizli görünmeyen bir bölüm yok gibi.

• Arkadaşlar selam. Daha önceki bilgisayarımda sorunsuz kullandığım fakat sistemi, bilgisayarı değiştirdiğimde kullanamadığım 2 tb hdd'm var.
    Görüntü aynen şu şekilde. Sağ tıkladığımda başlat modu da aktif değil.

HDD'yi açtığımda ses geliyor, fakat görüntü yok bu şekilde. Yardımlarınızı rica ederim. Teşekkürler.

Bilgisayar hdd görüyor fakat bilgisayarımda yer almıyor

• Şunu şuraya yazayım da güncellensin konu. Aygıt yöneticisinde görünüyor ama bilgisayarım da gözükmüyor, bilgisayarımda görünüyor ama aygıta ulaşılamadı diye hata ile karşılaşıyorsunuz. Hdd den tık tık tık diye belirli ritimde ses geliyo açmıyor. Bunların çözümü harici hdd yi çıkarın kabından, sata girişini pc nin içine direk bağlayın yani dahili harddisk olarak, pcniz yavaş açılacak bi süre bekleyin ama illa açılacak daha sonra kollarınızı açın ve gitti diye korktuğunuz verileriniz ile kucaklaşın. Bende nacizane bi Allah rızası duası isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: brkytgn

Şunu şuraya yazayım da güncellensin konu. Aygıt yöneticisinde görünüyor ama bilgisayarım da gözükmüyor, bilgisayarımda görünüyor ama aygıta ulaşılamadı diye hata ile karşılaşıyorsunuz. Hdd den tık tık tık diye belirli ritimde ses geliyo açmıyor. Bunların çözümü harici hdd yi çıkarın kabından, sata girişini pc nin içine direk bağlayın yani dahili harddisk olarak, pcniz yavaş açılacak bi süre bekleyin ama illa açılacak daha sonra kollarınızı açın ve gitti diye korktuğunuz verileriniz ile kucaklaşın. Bende nacizane bi Allah rızası duası isterim.
    Benım hdd de biosta gözüküyor wındosw aygıt yopnetıcısınde gözüküyor fakat surucu harfı çıkmıyor. hdd yı kutusundan çıkarttım fakat wd olduğundan sadece usb 3.0 bağlantısı var nasıl bunu sata olarak takıcam bilgisayarıma ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ares88

arkadaşlar ben 1 terabayt WD harddiskimi Sony TV'de biçimlendirmiştim. TV'de kayıt yapması için tv kendi biçimlendiriyor. Bunu yaptıktan sonra, HDD'yi bilgisayara taktığımda aynı bu konuda yaşananlarla karşılaştım.

Bilgisayar HDD'yi görüyor. Fakat Bilgisayarım içerisinde yok. Bilgisayarım/yönet/Disk yönetimine giriyorum orada hdd gözüküyor ama sağ tıklayınca ne bir biçimlendir var ne de harddisk ismi.

Fakat aygıt yöneticisinden bakınca HDD görünüyor hemde düzgün çalışıyor olarak görünüyor.

Sonunda harddiski XBOX360'ıma bağladım. Daha sonra harddiski xbox için configure ettim. Sistem ayarları kısmında Storage devices'de harddisk simgesinin üzerine gelip "A" ya basınca configure harddisk çıkıyor. Configure ettim.

Daha sonra bilgisayarıma takınca eski haline geldi harddisk.

Ben bilgisayar üzerinden bu sorunu çözemedim ve ancak bu şekilde çözebildim.

Konunun üzerinden çok uzun zaman geçmiş fakat Belki bazı arkadaşlar google'dan arayıp bu konuya ulaşır, bu mesajı görür ve bu yöntemi deneyip çözüm bulabilirler.
    Xbox yok ki bunu xbox olmadan nasıl yapabilirim yani harici diski xbox'a göre nasıl configure edebilirim?

• aliss A kullanıcısına yanıt
    Bendeki de aynı problem çözebildiniz mi?
  • akuu A kullanıcısına yanıt
    yok hocam bıraktım bakmadım birdaha
  • İyi günler benim de hdd sorunum var ne yapsam bulaamdım hdd çalışıyo ışığı yanıyo bios dan gözüküyo ama windowsun hiç bir yerinde çalışıyo olarak v.s gözükmüyo disk yönetimin de yok aygıt yöneticinde de yok lütfen yardım edin normal çalışıyor laptop da 2. Hdd olarak bağlı sürekli böyle yapıyo arada sırada geliyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgurszr -- 11 Aralık 2020; 18:9:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.