Şimdi Ara

Bilgisayar hiç açılmıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayarımın düğmesine basıyorum fanlar felan gayet güzel çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor(Monitörde sorun yok eminim) ancak çok nadir olsada açılıyor, tüm parçaları söktüm yeniden taktım oldu ama 30dk sonra dondu bilgisayar ve hiç açılmadı. yine tüm parçaları söktüğümde hiç birşey olmadı sizce sorun neden kaynaklanıyor olabilir.
    Not biosa felan girmem mümkün değil açılma olayı binde bir oluyor.
    bip sesleri kesinlikle duymuyorum.

bilgisayarım pro2000 amd 3700+ işlemci Fx5500 ekran kartı 512+256ram, ramleri tek tek denedim sorun aynı.
    sizce sorun neyden kaynaklanıyor cevaplarınız için şimdiden teşekkürler

• Anakartın markası Asus'mu?

Bi incele istersen...

http://forum.donanimhaber.com/m_31040514/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-rose -- 18 Ekim 2009; 13:32:18 >
  • kasayı açıp jumper dan sistemi sıfarlamayı birdene bu olayı bilmiyorsan kasayı elektrikten kes bios pilini çıkar 10 dakika kadar bekle beklerken bir kaç sefer açma kapama düğmesine bas sistemdeki kalan elektrikte boşalsın pili geri tak bir ihtimal çözüm olabilir çünkü bir çok ihtimal var
  • biosumu sıfırladım DüZELDi ancak bilgisayarı her kapatıp açışımda sıfırlamadan olmuyor sıfırlamazsam eskisi gibi monitore goruntu gelmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elcim Apaydın -- 18 Ekim 2009; 18:51:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elcim Apaydın

biosumu sıfırladım DüZELDi ancak bilgisayarı her kapatıp açışımda sıfırlamadan olmuyor sıfırlamazsam eskisi gibi monitore goruntu gelmiyor

Arkadaşım vermiş olduğum linkteki tavsiyeleri uygula sorun kalmayacaktır...
  • verdiğiniz cevaplar için teşekkürler ama verdiğiniz linkte olmazsa insert tuşu deneyin diyor, benim bilgisayarımda insert tuşu bir işe yaramadı. anakartımın markası MSI K8MM-V
  • biosu sıfırladıktan sonra tekrar biosa girip son durumu (veya default durumunu)...
    kaydederek biostan çıkmanız gerekiyor...
    eğer kaydedemiyorsa bios pili zayıf olabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 19 Ekim 2009; 15:11:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Açılmıyor.!!!
    geçen yıl önce açıldı
    Bilgisayar Açılmıyor
    11 ay önce açıldı
    Bilgisayar açılmıyor
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elcim Apaydın

verdiğiniz cevaplar için teşekkürler ama verdiğiniz linkte olmazsa insert tuşu deneyin diyor, benim bilgisayarımda insert tuşu bir işe yaramadı. anakartımın markası MSI K8MM-V

İkinci seçenek var...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.