Şimdi Ara

Bilgisayar için 32' Televizyon önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın monitörü dün itibariyle artık hiçbir şekilde çalışmaz hale geldi. Vatan Bilgisayar'dan monitör baktım(27") ve televizyon baktım (32"). Televizyonda karar kıldım fakat sorularım olacak.

1- Monitör değil de Televizyon alırsam ne kaybederim ?

2- 2 ürün arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz PHILIPS 32PFK4309/12 LG 32LB582V

3- Sizin önereceğiniz başka televizyon var mı veya monitör ( en az 27" - HDMI çıkışlı - maks bütçe 1000 tl - 1080p )

• kiwwiii kullanıcısına yanıt
    Bence de televizyon. Anten kablosunu da takarsınız hem tv hem monitor olarak kullanırsınız. Ama şöyle bir sorun olabilir, TV'lerin ayakları genellikle sabit açılı oluyor, monitor gibi one arkaya eğme sansın olmayabilir...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tv ıle monıtor hıc bır zaman bır degıldır
    ne kaybederım e gelınce
    bunca ınsan bosa monıtor alıyor ozaman
    tabıı oyunlarda performans kaybedersınız

phılıps ı bılmıyorum ama tv alacaksanız
    lg32lb582 den uzak durum
    lb730 serısıne bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmGdk

Bence de televizyon. Anten kablosunu da takarsınız hem tv hem monitor olarak kullanırsınız. Ama şöyle bir sorun olabilir, TV'lerin ayakları genellikle sabit açılı oluyor, monitor gibi one arkaya eğme sansın olmayabilir...

Güzel noktaya değinmişsiniz aslında buna dikkat ederek alacağım teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

tv ıle monıtor hıc bır zaman bır degıldır
    ne kaybederım e gelınce
    bunca ınsan bosa monıtor alıyor ozaman
    tabıı oyunlarda performans kaybedersınız

phılıps ı bılmıyorum ama tv alacaksanız
    lg32lb582 den uzak durum
    lb730 serısıne bakın

Bunca insanın boşa monitör alacağı durumunu söylemek istemedim zaten. Ne kaybederim sorusu ciddi bir soruydu. Neler kaybederim anlamında. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Öneriniz için teşekkür ederim. Aslında bilgisayarda daha çok After Effects vs.. render işleri yapıyorum oyun olarak strateji veya dota tarzı oyunlar oyunlar oynuyorum. Bu bahsettiğiniz kayıp fps açısından mı olur ( Crysis tarzı ) Tam olarak nasıl bir kayıp yaşarım ?
  • bu ıkıleme bende dustum fakat monıtor kararım agır bastı :D tv nın acelesı yok zaten skystar hd usb cı tv kartı var monıtore baglarım seyrederım

soyle anlatayım
    kuzenım var pek oyun oynamaz arada gıderım pes oynarız arada kendı araba yarısı oynar
    ınternette gezınır
    oyle pcden max perf beklemez ısımı gorsun yeter der
    led tv var onda 32 yada 42 mı artık neyse tam boyutunu bılmıyorum (vsetel)
    buzamana kadar bı sıkıntı gormedım ıs goruyor yanı

after effectı kullanmadıgım ıcın ne perf verır bılmem

ama soyledıgım gıbı bu alacagınız lb serısıne dıkkat edın
    sadece monıtor olarak kullanacaksanız sıkıntı olmayabılır
    ama tv olarakta kullanacaksanız bıraz sıkıntılı

forumda tv bolumu var baya arastırdım sızde ınceleynız hatta orada konum var 47lb670 alacaktım vazgectım
    bulutlanma olu pıxel yazılım vs derken

870 serısı sorunsuz gorunuyor.
    tv ı gozu kapalı almayın onu arastırın derım

• quote:

bu ıkıleme bende dustum fakat monıtor kararım agır bastı :D tv nın acelesı yok zaten skystar hd usb cı tv kartı var monıtore baglarım seyrederım

soyle anlatayım
    kuzenım var pek oyun oynamaz arada gıderım pes oynarız arada kendı araba yarısı oynar
    ınternette gezınır
    oyle pcden max perf beklemez ısımı gorsun yeter der
    led tv var onda 32 yada 42 mı artık neyse tam boyutunu bılmıyorum (vsetel)
    buzamana kadar bı sıkıntı gormedım ıs goruyor yanı

after effectı kullanmadıgım ıcın ne perf verır bılmem

ama soyledıgım gıbı bu alacagınız lb serısıne dıkkat edın
    sadece monıtor olarak kullanacaksanız sıkıntı olmayabılır
    ama tv olarakta kullanacaksanız bıraz sıkıntılı

forumda tv bolumu var baya arastırdım sızde ınceleynız hatta orada konum var 47lb670 alacaktım vazgectım
    bulutlanma olu pıxel yazılım vs derken

870 serısı sorunsuz gorunuyor.
    tv ı gozu kapalı almayın onu arastırın derım

Peki LA serisi nasıldır acaba bilginiz var mı ? örneğin : LG 32LA620S

Yoksa ya Philips'in dediğim model televizyonunu ve ya bu monitörü alacağım sanırım. PHILIPS 27" 278C4QHSN/00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiwwiii -- 20 Eylül 2014; 16:46:52 >

• tv bolumunde bılgıler mevcut olacak orada bı konu acarsan daha saglıklı yanıt alırsınız
  • quote:

tv bolumunde bılgıler mevcut olacak orada bı konu acarsan daha saglıklı yanıt alırsınız

Tamamdır tekrardan teşekkür ediyorum tüm yardımlarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kiwwiii

Merhaba arkadaşlar. Bilgisayarımın monitörü dün itibariyle artık hiçbir şekilde çalışmaz hale geldi. Vatan Bilgisayar'dan monitör baktım(27") ve televizyon baktım (32"). Televizyonda karar kıldım fakat sorularım olacak.

1- Monitör değil de Televizyon alırsam ne kaybederim ?

2- 2 ürün arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz PHILIPS 32PFK4309/12 LG 32LB582V

3- Sizin önereceğiniz başka televizyon var mı veya monitör ( en az 27" - HDMI çıkışlı - maks bütçe 1000 tl - 1080p )

LG 32LB582V 32"(82 CM) FHD SMART LED TV-CMR 100 HZ-DAHİLİ UYDU

budur

• Sürekli bilgisayar başındaysanız büyük ekran gözü çok yorar. 15,6 inche alışmıştım 1 hafta boyunca 23 inch monitör kullanmak zorunda kaldım gözlerim yanmaya başladı. Bence bu detayı da atlamayın. Ne kadar büyük o kadar iyi değildir. Onun yerine daha kaliteli görüntü alabileceğiniz 23 inc monitör alıp hdmi özellikli uydu alıcısı ve küçük bir ses sistemi alarak hem televizyon hemde bilgisayar için kullanabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.