» Abi senin site asp miydi? -evet ne oldu! Sanırım benim pc asp desteklemiyor, açamıyorumda » Dağ dağa kavuşmaz, bilgisayar bilgisayara kavuşur. » Yazıcının şahidi tarayıcı. » Kaspersky’nin olmadığı yerde norton’a abdurrahman » Çökecek windows bilgisayarda durmaz. » Windows’u seven maviye katlanır. » Windows’a service pack de yüklesen, windows yine windows’tur. » Windows’unu açık unutanın ziyaretçisi pek olur. » Reset’te keramet vardır. » Eski dos’tan windows olmaz. » Formatlanmış diskin davası olmaz. » Windows’uma söven, linux kullansa bari. » Paran çoksa yeni bilgisayardan bıkma, işin yoksa chatten çıkma. » Bir virüse sistem yakma. » Bana işlemcini söyle sana kim olduğunu söyleyeyim. » Hatasız program olmaz. » Ak anti-virüs kara gün içindir. » Dos işler windows övünür. » Pc’ye mac vermişler, hani benim akvaryumum demiş. » Sakınan diskte bad sektör çıkar. » Ram’sız windows oynamaz. » Yazılımsız donanım, donanımsız yazılım olmaz. » Eceli gelen windows mavi ekrana düşer. » İşletim sistemi windows olanın, başı beladan kurtulmaz. » Zip’le yatan rar’la kalkar. » Bin gigabyte’ın olsa da, bir gigabyte’ı olana danış. » Sora sora crack bulunur. » Hard diski virüs bassa norton’a vız gelir. » ’Kazaa’ yüklüyorum demez. » Beleş anti-virüs programı; virüsü türkü çağıra çağıra ararmış. » Dos kocamış; windowsun maskarası olmuş. » Bugünün işini görev zamanlayıcısına bırakma. » Avi. gelen yerden mp3 esirgenmez. » Orjinal program kullananı dokuz ağdan kovarlar. » Ağ alma komşu al.