Şimdi Ara

oyun için yetersiz bilgisayar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • silent hill 2 oynamak istiyorum, elimdeki bilgisayar oyunun gereksinimlerini karşılıyor mu diye bir siteden baktım ve eklediğim görseldeki gibi bir sonuç aldım. bilgisayar hakkında hiç bilgim yok, bu eksiklikleri ben düzeltebilir miyim yoksa bilgisayar mı yetersiz

oyun için yetersiz bilgisayar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mandalinali -- 26 Ekim 2024; 15:38:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bilgisayar yetersiz. muhtemelen LAPTOP hatta.

Buna +8GB ram takman bile imkansız olabilir. Slot yoktur yada içindeki ram gömülüdür.

web den veya servisten bilgi al

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • eg2077 E kullanıcısına yanıt

evet laptop. internette araştırdım ama çok anlayamadım. muhtemelen bununla oynayamam zaten

cevap için teşekkür ederim

• mandalinali M kullanıcısına yanıt
    laptop a ram hariç yükseltme olmaz.

ama linux kurup hızını arttıranilirsin.

• eg2077 E kullanıcısına yanıt

ram yükseltme olsa da nasıl yapılacağını veya ne işe yaradığını vs bilmiyorum. linux da aynı şekilde. bu tarz teknik bilgileri nereden veya nasıl öğrenebilirim

Aslinda güzel cihaz ama ram be işlemci yetersiz olabilir.Satmayi dene sistem topla yada ekleyip başka laptop alirsin yatirim yapmazsan daha iyi

Ram yükseltme bilgisini tam model kodunu Google " a yazıp , bakman yeterli. Youtube ve diğer bilgi paylşım forumlarda yazar.

Servisi arayıp sorabilirsin tabi de. muhtemelen ddr4 2400 2666 3000 3200 mhz ram vardır ( bence sabit ), eğer +1 slot varsa şanslısın.

Linux işi çok daha kolay. Eğer istediğin oyun LİNUX ile uyumlu ise bakman gerekli. Yoksa sadece aynı donanımla daha hızlı bir bilgisayarın olur.

İl/ilçe durumuna göre , dh den yardımcı olacak insanlar da çıkabilir.

Laptobu satıp , PC kasa toplaman muhtemelen ( ürün sana ait değil veya aileniz almışsa ve taşınabilirlik zorunlu ise ) mümkün olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eg2077 -- 26 Ekim 2024; 17:39:22 >
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

bilgisayar toplamayı araştıracağım biraz ama zor olur muhtemelen çünkü bilgim sıfır

il ilçe yazarsan bana ve istediğin zaman özel mesaj gönder bilgi paylaşırım.

İkinci el ve dh den kendinr yakın bir sistem alman daha ucuz/güvenli olur.

Ucuz amd am4 aou ve 16gb dual ddr4 3200/3600 mhz ram kasa da toplayabilirsin. yada 1660ti ekran kartlı bir şey bakarsın. Oyun için olan sistem gereksinimlerine alacapın ekran kartı ilr bu oyunun testlerine de bakarsın hatta.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.