Şimdi Ara

bilgisayar ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

SSD: MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma)

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

ANAKART: ASUS PRIME A320M-K 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA mATX Anakart

RAM: GoodRam 8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı Single Kit Ram (2 ADET)

EKRAN KARTI: ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 OC Edition V2 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı

KASA: Everest KASTRA 500W Rainbow Siyah ATX Gaming Kasa

YUKARI DA YAZDIĞIM GİBİ HAZIR KASA ALDIM DAHA SONRA EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRMEYE KARAR VERDİM DAHA YÜKSEK FPS ALMAK DÜŞÜNCESİYLE YUKARI DA YAZAN EKRAN KARTIMI (GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE 8GB GDDR6 128 Bit DLSS 3 Ekran Kartı) BU EKRAN KARTI İLE DEĞİŞTİRDİM AMA İSTEDİĞİM FPS İ VERMİYOR HATTA ESKİ EKRAN KARTINDAN DAHA DÜŞÜK VERİYOR.

O KADAR ARAŞTIRDIM BULAMADIM LÜTFEN YARDIMCI OLUR MUSUNUZ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mchtdman -- 9 Kasım 2023; 23:28:4 >

• ne yazıyor burada göremedim

• ilk defa kullandığım için beyaz kalmış rengi değiştirdim şimdi :/

• Temiz sürücü kurulumu yaptınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DDU programı ile sisteminizi yüklü eski Nvidia driverlarını tamamen temizleyin. Nvidia sitesinden güncel olarak ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip kurun.

• Sürücüden öte,benim görüşüm ,çok çok büyük ihtimal ile o kasadaki zayıf power. Everestin,bi de 80 plus olmayan 500 watt modeli, o e.kartını besliyemez. Başınıza bi hal açmadan o poweri acilen değiştirin.

• kaç watt almalıyım?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mchtdman kullanıcısına yanıt
    akakce.com
    MSI MAG A550BN 550 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-msi-mag-a550bn-550-w-fiyati,1530409551.html

Boyle bisey is gorur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• aynısını yaptım bunun eski ekran kartını değiştirmeden önce sonra yeni ekran kartını takıp en güncel sürümü indirdim ve sonuç yazdığım gibi

• n201 kullanıcısına yanıt
    ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    POWER BOOST FURY 750W 80+ 120mm Fanli PSU | ITOPYA
    https://www.itopya.com/power-boost-fury-750w-80-120mm-fanli-psu_u10946

bu olur mu? yani marka farkeder mi?

Marka fark eder tabi , ben butce yoktur diye onerdim yukardakini senin attigin da teneke

bunu sipariş verdim.

İs gorur bu da.

teşekkür ederim. benim eğer bilgin varsa bir şey daha sormak istiyorum. İşlemci ve anakartı değiştirmem gerekir mi? daha iyi performans için ekran kartına uyumuyla ilgili

Canavar gibi power. Artık sorun olmayacak.E.kartının kaç pin girişi varsa hepsini takmayı da unutma.

RTX 4060 için anakart veya işlemci değiştirmene gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin abi 65 -- 10 Kasım 2023; 13:14:18 >
  • çok teşekkür ederim geldiğinde deneyip buraya yazacağım :))

• Merhaba powersuffly taktım ama yine aynı hatta kasmalar olmuyordu önceden şimdi kasmalarda olmaya başladı

• E.kartının 8 pinli güç girişi var. Ona ,

powerden çıkan PCI E yazılı kabloyu taktınız değilmi.

• SSD: MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD (3300MB Okuma / 3100MB Yazma)

İŞLEMCİ: AMD Ryzen 5 5500 3.6GHz 16MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 7nm İşlemci

ANAKART: ASUS PRIME A320M-K 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI VGA mATX Anakart

RAM: GoodRam 8GB IRDM X 3200MHz CL16 DDR4 Kırmızı Single Kit Ram (2 ADET)

EKRAN KARTI: ASUS Phoenix GeForce GTX 1650 OC Edition V2 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı

KASA: Everest KASTRA 500W Rainbow Siyah ATX Gaming Kasa

sistemde önce anakartı degiştirmeniz gerekiyor çünkü aldıgınız ekran kartı pci 4.0 destekli bir ürün sizdeki anakart ise pci 3.0 yani bu ne demek ürün tam performansı vermez fps kaybı olur belirli bir ölçüde üstüne ilk seri ryzen anakart szideki birde aldıgınız işlemci güçlü de olsa işlemcinin ön bellegi düşük oldugu için belirli oyunlarda üzüyor 5500 ile idare edersiniz ama o anakartın kesinlikle degiştirip b550 anakart almanız lazım.

birde sistem deki güç kaynagı fason ve kallitesiz bir ürün artık her ürünün anormal pahalandıgı ülkemizdeo güç kaynagına pc emanet edilmez düzgün bir 650w güç kaynagı almanızı şiddetle tavsiye ederim

• metin abi 65 kullanıcısına yanıt

Evet taktım herşeyi dogru yaptim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.