Şimdi Ara

Bilgisayar ile müzik yapma !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuan farketmiş bulunmaktayım ki farklı birşeyler yapmanın zamanı geldi.iyi bir özel üniversitede istemediğim bir bölümü okuyorum yaşantım rahat yılda 10 kere falan okula uğruyorum diğer zamanlar spordu arkadaslarla avel avel takılmaktı geçiyor.bende şimdi pc yardımı ile müzik yapmaya karar verdim ama temel bile bir bilgim yok.sadece logic , fl studio gibi programların varlığından haberdarım okadar kullanmayı falan hiç bilmiyorum.içinizde bilen varsa yardım ederse sevinirim.nerden başlamalıyım? hangi program daha kolaydır?mac almalımıyım ilk etapta windowsta işimi görürmü bla bla bla

not:amacım çağımızın yeni trendi olan djlik yapmak değildir.müzik dinlemeyi sevdiğim için müzikle oyalanmak istiyorum.

• ilk önce fl studio'da falan kulağa hoş gelen beat'ler oluşturarak başlayabilirsin.

sonrası allah kerim bilemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin

ilk önce fl studio'da falan kulağa hoş gelen beat'ler oluşturarak başlayabilirsin.

sonrası allah kerim bilemem.
    peki sesi falan iyi alabilmek için kulaklık falan almam gerekirmi böyle şeylerde çok heycanlıyımdır gider şimdi gaza gelir dr.dre almaya kalkar sonra bir kenara atarım param çarçur olmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: theguzzler

peki sesi falan iyi alabilmek için kulaklık falan almam gerekirmi böyle şeylerde çok heycanlıyımdır gider şimdi gaza gelir dr.dre almaya kalkar sonra bir kenara atarım param çarçur olmasın :)

Alıntıları Göster
    takip
  • quote:

yok bea gerek yok o kadar. dıptıs dıptıs şey dinleyeceksin zaten kasma.
  • quote:

Alıntıları Göster
    oyalanacaksan işini görür ama hevesini kırmak gibi olmasın, bu işi deneyim etmeden(birilerinin yanında) öğrenmeden yada gerçekten yıllarını vermeden bir kalemde yapamazsın..onun dışında birkaç sample çıkarabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

oyalanacaksan işini görür ama hevesini kırmak gibi olmasın, bu işi deneyim etmeden(birilerinin yanında) öğrenmeden yada gerçekten yıllarını vermeden bir kalemde yapamazsın..onun dışında birkaç sample çıkarabilirsin

Alıntıları Göster
    sample+drumkit+bassline

alsana beat
  • quote:

quote:

teşekkürler ozaman fl studio ile başlamaya çalışayım.aslında logic kullanan çok yakın bir tanıdığım var ama onda keyboard diyosunuz artık piyano tuşlarına benzeyen bişi var onla yardırıyor hiçbişi anlamıyorum aslında bilgisayardan falanda anlarım ama hiçbirşey bilmeyince biraz zor oluyor :D
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler ozaman fl studio ile başlamaya çalışayım.aslında logic kullanan çok yakın bir tanıdığım var ama onda keyboard diyosunuz artık piyano tuşlarına benzeyen bişi var onla yardırıyor hiçbişi anlamıyorum aslında bilgisayardan falanda anlarım ama hiçbirşey bilmeyince biraz zor oluyor :D

Alıntıları Göster

Gece gece kanınıza girdim ama bu eleman daha 17 yaşında

• quote:

dediğim gibi bir tanıdığım var ama işte o biraz ileri seviyede ben ayak uyduramıyorum biraz bişiler öğrenip en azından onu izlerken az çok ne yaptığını anlamam lazım :)
  • SpookzPiece kullanıcısına yanıt
    sorma suçu birazda kendimizde aramak lazım avrupada veya amerikada hayata atılma yaş ortalaması bizimkinden çok çok çok daha aşağılarda şahsen ben 23 yaşındayım hala bir baltaya sap olabilmiş değilim durum vahim :)
  • quote:

quote:

dediğim gibi bir tanıdığım var ama işte o biraz ileri seviyede ben ayak uyduramıyorum biraz bişiler öğrenip en azından onu izlerken az çok ne yaptığını anlamam lazım :)
    eJay adlı programla gerçekten kaliteli şeyler yapılınabiliyor. Tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/results?search_query=eJay

• quote:

Orijinalden alıntı: Fëanor_

eJay adlı programla gerçekten kaliteli şeyler yapılınabiliyor. Tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/results?search_query=eJay

teşekkürler bunada bakacağım artık hangisini becerebilirsem girdik bir yola :D
  • Beats gibi bir çöpe paranı harcama sakın
  • evet bir kaç kişi daha söylemişti ama görüntüsü gerçekten çok hoş gel gelelimki görüntüsü içinde okadar para verilmez sanırım
  • quote:

evet bir kaç kişi daha söylemişti ama görüntüsü gerçekten çok hoş gel gelelimki görüntüsü içinde okadar para verilmez sanırım
    Ona birşeyler söyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Ona birşeyler söyle
    zenginin malı züğürdün çenesi hesabı.. beats bless us
     Bilgisayar ile müzik yapma !!
  • quote:

Ona birşeyler söyle

söylüyorum :D

kardeşim bak şimdi fl studioya adam akıllı çalışırsan ve eğer müzik kulağın varsa 5 yıl sonra profesyonel müziğe adım atmış oluyorsun.
    bu kadar yeterli sanırım ...detay istiyorsan pmleşiriz.
  • FL Studio ve Ableton ile ilgili sorularınızı alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zedd

quote:

Ona birşeyler söyle

söylüyorum :D

kardeşim bak şimdi fl studioya adam akıllı çalışırsan ve eğer müzik kulağın varsa 5 yıl sonra profesyonel müziğe adım atmış oluyorsun.
    bu kadar yeterli sanırım ...detay istiyorsan pmleşiriz.

Al işte bak Zedd'in TR şubesi sana el verdi. PM'den devam edin derim.

Ciddiyim, güzel projeleri var bu arkadaşın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.