Şimdi Ara

Bilgisayar ile müzik yapma !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• en basitinden kulağını ölçmek istedim..bu parçayı dinliyordum..söyle bakalım bu parçada hangi ensturmanlar (yada kaç tane) soundlar var...
    (kulak böyle ölçülmez tabi ama bakalım ne kadar ensturman ayırt edebiliyorsun)

gece gece can sıkıntısı efkar bastı

@Zedd hocam saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 13 Aralık 2013; 21:22:17 >

• FL Studio'ya yaklaşık 3 senemi harcadım. Daha yeni yeni sağlam soundlar üretmeye başladım. Öyle kolay işler değil gerçekten çok zaman harcamak gerek iyi işler yapmak isteniyorsa.

Tavsiyem FL ile başla, referans monitör veya monitör şeklinde kullanabileceğin bi kulaklık şart. Dr.Dre falan hikaye adı var sadece. Mac alacak gücün varsa al zaten, prodüksiyonda ileri seviyelerde bilgisayar yeterli gelmeyince inanılmaz cpu kasması yaşanıyor çok yaşadım ben.

YouTube'dan tutorial izleyerek geliştir kendini yavaş yavaş. Örneğin electro house mu yapmak istiyorsun, FL Studio Electro House Tutorial yaz videoları izle. Günde en az iki üç saat vermen lazım ki kendini gerçekten hızlı ve iyi şekilde gelişmek istiyorsan.

Prodüksiyonla bitiyor mu bitmiyor. Bir o kadar da emeği mixing ve masteringe harcamalısın.

Hadi hayırlı işler.
  • FL Studio'yu geçen ay keşfetmiş ve kullanmaya başlamış biriyim. Çok çok da zor değil aslında temel için iyi bir şey. Zaten internette bi sürü sample var ben tüm gitar,davul ve klavye samplelarını internette bulup fl e uyduruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

en basitinden kulağını ölçmek istedim..bu parçayı dinliyordum..söyle bakalım bu parçada hangi ensturmanlar (yada kaç tane) soundlar var...
    (kulak böyle ölçülmez tabi ama bakalım ne kadar ensturman ayırt edebiliyorsun)

gece gece can sıkıntısı efkar bastı

@Zedd hocam saygılar...

saygılar hocam

• hepiniz sağolun önerileriniz için ben topluca bir cevap yazayım.5 sene iyi güzel vakitmiş ama olsun bir hobiye harcıyacak 5 senem var okul b.kuna bile yaklaşık 20 senemizi harcadığızı varsayarsak okadarda korkunç değil =).mac alabilirim ama ilk başta galiba fl studio için bilgisayarımın yeterli olduğunu düşünüyorum eğer ki bu hevesi bir başka boyuta taşırsam yani benim için bir gereklilik tarzı bişey olursa zaten ona göre bir sistem toplamayı düşünüyorum evde boş alanımda çok bir odayı bu işe ayırabilirim.ayrıyetten zamancokzor hocam sanada teşekkürler içime bir nebze olsada su serptin diğer arkadaşlardan sonra malum 3 5 seneler havada uçuşmakta :)
  • uzil kullanıcısına yanıt
    Bu arada sizide unutmadim ama guncellemeler yuklenmis pc kapandi bende gec oldugu icin geri acmadim telefonunda sesini fazla acamiyorum malum ev halki uyuyo ama dinleyebildigim kadariyla bir ara iki gitar tingirtisi davul sesi bide adini bilmedigim bir 4 5 tane degisik ses geldi belki ayni seydir bana ole gelmistir bilemiyorum yarin bidaha deneyecegim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzil kullanıcısına yanıt
    sesler çok kaliteli değil fakat klavye ağırlıklı bir çalışma olmuş solo gitar giriyor üflemelinin sesi çok klavyemsi geldi perküsyon olmazsa olmaz tabi ki :)
  • Ben pek terimleri bilmiyorum ama sesler cok digital geldi bana 2. Sinif rapcilerin yaptigi beatler gibi olmus cok hosuma gitmedi acikcasi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.