Şimdi Ara

Bilgisayar İyi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarı Mediamarkt'dan 2229 TL ye yanında 1TB Toshiba Harici Hdd ile aldım.
    Windows 10,
    AMD hiç kullanmadığım için hiç bir bilgim yok.
    Eşdeğeri intel ve nvidia da ne olabilir.
    Ayrıca ekran kartı 2 gb ama nasıl yapıyorsa ram dan 3 gb yi alıp sömürüyor.Onu bir türlü düzeltemedim.
    Yakın zaman teknolojik oyunlarda grafik kalitesi olarak (FPS de sorun çıkmayacak şeklde) hangi düzeyde oynayabilirim.
    Ve render yaparken (3D Max, Solidworks, zbrush vb.) kalite ne derecede olur
     Bilgisayar İyi mi ? Bilgisayar İyi mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxo22 -- 31 Ekim 2015; 14:21:11 >

• Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın ama toplama yapaaydın bu fiyata çok daha iyi bir sistem toplanırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • internet üzerinden alışveriş yapmıyorum maaleef.
    Donanım ve özellik olarak bilgisayar ne seviyede fiyat-performans yönünden değil
  • Almadan önce foruma danışsaydın keşke
  • http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_TOSHIBA-L50D-C-11P-15-6-in%C3%A7-AMD-A8-7410-2-2-GHz-8-GB-1-TB-Windows-8-1-Notebook,103452,2342909.html?langId=-14

eğer buysa aldığınız ürün oyunlarda birşey beklemeyin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.Arkadaşa 1 bardak soğuk su getirin bu kazığın üstüne iyi gider.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu bilgisayar sizce nasıl
    10 ay önce açıldı
    hangi laptop daha iyi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o bilgisayar değil, çoğu oyunda denedim bilgisayarı. High Kalitede sıkıntı yaşatmadan oynuyorum.
    3gb bir psd dosyasını sıkıntısız açıyor.ve 100x70 cm büyüklüğündeki ölçüleri (ps) takılma olmadan düzenleyebiliyorum.Tek sıkıntım, Windows 10.
    Ayrıca neye dayanarak kazık yediğimi veya bilgisayarın kötü olduğunu da belirtirseniz sevinirim.
  • Çoğu oyun dediğiniz hangi oyunlar mesela ? Çünkü bu bilgisayar güncel oyunları high ayarda oynatmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LillemaN

hocam keşke foruma danışsaydınız almadan önce. bence o parayı haketmiyor o pc.
    çok daha ucuza şu ondan daha performanslı olur.;

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/asus-k555ln-xo398d-i5-5200u-4gb-1tb-2gb-gt840m-187016307?gclid=CjwKEAjwzdGxBRC3rPWZq83FzyUSJAB9IC5im54YFe1XhcSkOy7BDHh-pvd-coHqQk0HBznOEvI7qRoCSUDw_wcB&mpch=ads&scxid=14489-145818-2357-0

Buna bile o para verilmez.

• birde bu tarz konuları bilgisayarı aldıktan sonra değil de almadan önce açmanız daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün önce Skyforge diye mmo oyun indirdim, high da rahatça oynuyorum.
    Gta 5 i orta ayarda hiç kasılmadan oynatıyor.3-4 e yakın oyun var indirdiğim sıkıntı yaşamadım daha.Ama zaman geçtikçe performansı ile ilgili sıkıntısı olur mu ? Ve windows 10 u yasal yolla win 8 e çevirmek mümkün mü
  • Verdiğin paraya göre iyi değil. İşlemci ve ekran kartı kötü. O paraya i5'li ve gtx950m'li asus laptop alınabiliyordu. Toshibanın laptopları genelde kazık oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.