Şimdi Ara

Bilgisayar kapanma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim bilgisayarım son iki haftadır kapanıp duruyor oyun esnasında.Yani oyunlar bilgisayarımı zorlayacak oyunlar değil ama bir süre sonra kapanıyor.Bilgisayarımın ekran kartı fanını, işlemci fanını falan temizleyip macun sürdürdüm.Kapanma süresi 5 dakika daha uzadı ama hala kapanıyor.GPu ve CPU ısıları 61 derecede sabit.Yani sorun ne olabilir bir yardım edin lütfen..

Bilgisayar özellikleri;

AMD Phenom II X4 black Edition 955 işlemci

GeForce 9600 GT ekran kartı

4 GB DDR3 Ram

Anakart bildiğim kadarıyla M5A97 Asus marke olması gerek.

İşletim sistemi Windows 7 64 bit

Lütfen yardım edin..

• oda sıcaklığı yüksek olduğu için olabilir veya bilgisayar hava almayan bi yerde olduğu içinde olabilir altına kitaf felan koy laptopsa
  • Odam normal sıcaklıkta şuan yani ben öyle hissediyorum ve bilgisayar yük altında bile sabit 61 derecede duruyor.Yani bilgim kadarıyla parçalar 70 derece görünce falan anca kapanır ama bilgisayarım oda sıcaklığında bile 61 derece sabit.Ne oluyorsa yine kapanıyor.
  • intel core 2quad cpu @6600
    2gb ram
    ekran kartım radeon hd 5570 1gb
    abit fatality650i slı quad corelga 775
    elite rc 332 350 wattatx kasa
  • Ya lütfen biri yardım etsin delireceğim :(
  • Kimse yardım etmiyor mu !!
  • Sa benim ekran kartı 72 derece civarında takılıyor hep ama sıcaklıktan kapanma olduğunu sanmam çünkü crysis lerin tüm versiyonlarını high özellikte oynuyorum ha makina ısınıyor mu evet ama hiç kapandığını görmedim.Son zamanlarda kapanıyor lol dota gibi düşük özellikli oyunlarda ısınmadan dolayı değil ama yeni temizledim çünkü.Seninki de benimki gibi donanımların kullandığı yazılımların uyuşmamasından dolayı olabilir derim ben zira benim laptopun probleminin de öyle olduğunu düşünüyorum.Bu kapanma sorununu çözebilen ya da bilen birileri varsa paylaşırsa bizimle süper olur.İyi günler herkese
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayar Ani Kapanma Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.